Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Herkes mutlu mu?
+1
oy
422
göst.
12 Ağustos 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Annecik37
(
3
puan)
tarafından
soruldu
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Devamlı duvara laf anlattığımız düşünün. Sevgiliyken her şey güzel peki aynı evin içine girince ne oluyor?? 5 yıllık evliyim bir çocuğum var. Eşimle tartışamıyoruz her şey içimde patlıyor ben sabahlara kadar ağlarken o yatakta yatıyor. Nasıl bu kadar gamsız olabiliyorlar. Normal mi bu hepinizin eşi aynı mı sadece benim hatalarımı görüyor kendini hiç görmüyor. Konuşma dersen hiç yok ha duvara ha ona konuşmuşum. Çok seviyorum ve çok yıpranıyorum. Hepiniz dışardan görüldüğü gibi çok mu mutlusunuz yoksa ben mi yanlış bir evlilik yaptım.
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
25
Cevaplar
0
oy
12 Ağustos 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Eş değilde ailesi hayatımızda olmasa hersey yolunda gidecek onların ufacık lafı yuvamizi sarsıyor o derece bıkkınlık gelmiş öyle herkes dört dörtlük değil vardır elbet herkesin içine attığı sıkıntısı
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
12 Ağustos 2023
Fatma.elifrana
(
289
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim herkes bir şeyle imtihan oluyor kimi eşiyle kimi işiyle kimi evladiyla kimi anne ve babasıyla. Sen eşinden yana kimi sma hastası evladiyla.peygamberimiz kadar hiç birimizin derdi yok eşini, kızı Fatıma hariç tüm evlatlarını kaybetmiş kendinden önce .Her şeyini kaybetmiş ümitsizliğe kapildiginde bunları düşün. Herkesin imtihanı ayrı Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2023
Dyg_1
(
513
puan)
tarafından
cevaplandı
valla canim ayni beni anlatmissin. Hic de gorundugu gibi mutluluk yok. biz de 6 yil oldu evleneli sevgiliyken cok baskaydi.daha az evvel tartistik hic konusulmuyorki ben hafta sonu birlikte birlikte birseyler yapalim istedim ( markete gitmek vs öyle gezme tozma degil) onda bile gitmedi kavga cikardi. ben yalnizim evin icinde hep. yanlisini diyince hemen uste cikmak icin sinir eder insani. yani ozetle yalniz degilsin canim...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2023
Cansu07
(
7,812
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkesin bir derdi var canım. Kiminin evliliği kötü, kiminin sağlık sorunu var, kiminin evladı olmuyor kiminin ailesi kötü. Ölüm dışında herşeyin çözümü var. Mutlu değilsen bulunduğun ortamı değiştir demişler.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2023
-anne-
(
13,744
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynı senin gibiyim biliyor musun muhabbet yok birlikte vakit geçirmek yok derdimi bazen mesajla anlatıyorum o derece ama gene de tık yok sus sus sus bi yere kadar ben patlama noktasına geldim kış bi gelsin bakalım ona göre bi daha bisiler düşüncem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy