0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (488 puan) tarafından
İyi geceler kizlar anlatacağım biraz uzun olabilir şimdiden hakkınızı helal edin

Şimdi biz eşimle bir kaç gün önce tartıştık ufak bir mevzu dağ gibi oldu annemde bizdeydi eşim inun yanında bana bağırdı çağırdı annemde oğlum sen normal değilsin kendine gel psikolojin bozulmuş dedi eşime eşimde sinirlendi beni annemi kızımı kardeşimi kolumuzdan tutup defolun evimden dedi ama ortada bunu yaoqcak kadar büyük bir mevzu yok neyse şimdi ben annemgilin yanına geldim eşim de yalvarıyor yakariyor hatta kaç gündür annemgilin sitesinde parta yatıyor bnde kizim için bir şans daha vermek istiyorum ama sen anneme böyle yaptın o zmn senin annende kışın gelip bizde kalmayacak misafir gibi gelip bir iki saat oturup gidecek dedim oda kabul etti hatta annesine de söyledi bu sartimi sizce eşime böyle bir şart sunarak hata mı yaptım yoksa kısasa kısas demem iyi mi oldu bu arada annesinin evi var maaşı var kışın bizim yanımıza geliyor yazın evine gidiyordu siz olsanız ne yaparsınız 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam annemı kardesımı benı cuval gıbı kapıya koyanla annemın elını kolunu opmeden yalvarmadan helallık almadan barısmam yanı baska turlu de barısmam da hadı ılımlı yazayım dıyorum
(488 puan) tarafından
Zaten annemin evine kadar geldi yalvardı özür diledi dedim ya işte şu an annemlerin sitenin bahcesinde yatıyor affetmemiz için
tarafından
Annem ve kardesın affettıler mı?
(488 puan) tarafından
Onlar affetmedi ama banada bizim yüzümüzden yuvani bozma ortada çocuk var iyi düşün diyorlar işte bnde sadece çocuk için düşünüyorum zaten
tarafından
Onlar affettım demeden ben annemın evınden cıkmazdım yarın bırgun bırsey olunca gelmeye yuzun olmaz
-Reklam-
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Bı kere herşeyden önce gelip annemden özür dileyip elini öpücük gönlünü alicak sonrası kolay
(488 puan) tarafından
Gelip özür diledi zaten annem affetmez ama yinede özür diledi
(2,310 puan) tarafından
O zaman şartın iyi madem evi var maaşı var ne diye kışın geliyor ki
(488 puan) tarafından
Neymiş tek kalamiyormus korkuyormus ama 3 tanede kızı var birgün olsun onların yanında kalmaz heo bizde kalır da zaten benm sorunum kaynanayla değil eşim anneme böyle yapınca bnde öyle bir şart koydum
(2,310 puan) tarafından
E yazın korkmuyormiymus kız bahane onunkisi ama o annene yaptıysa sende yap görsün
(488 puan) tarafından
Ya tabiki bahane tek yaşamak için ön günde bir in ayda bir yani tek yaşayan her türlü yaşar
0 oy
(5,120 puan) tarafından
Valla ben kaynanayı sevmediğim in şyi yapmıssın derim objektıf olamam. :D

Ama  normalde o kadının ne sucu var. Ama benve iyi yapmıssın. 
(488 puan) tarafından
O kadının suçu yok kişisel probleminde yok ama bu tartışmada anneminde suçu yoktu o hareketi yaptı bnde sen öyle yaparsan böyle olacak dedim kısasa kısas işte
(5,120 puan) tarafından
Aynen işte ben de benzer bı durum yaşadm ama annesımı sevmedıgım için yaptım o kısası sevsem yapmazdım.
(488 puan) tarafından
Ben annesini severdim değerde verirdim ama kimse bnm değerimi bilmedi işte ablaları laf arasında annem sizde kalıyor sende onun paralarini yiyorsun dedi bana
(5,120 puan) tarafından
Heh iyi olmuş görümcelerınde kalsın o zaöam onlar yesın paralarını
(488 puan) tarafından
Onuda dedim zaten sen çağır sen yeni zmn paralarını anan sana gelmiyorsa bnm suçum ne dedim
0 oy
tarafından
Kaynanan büyük ihtimal kışın sizde fazla yakmamak için kaliyordur ben olsam belki onu karistirmazdim sonuçta ne yaşadığını bilmiyorum amaaaaa benim annemin kardeşimin kolundan tutup bizi kapıya atacak defolun evimden diyecek direk boşanma davasini açardım iyice surunsun nasıl bir terbiyesizlik yani k.bakma canım ama bu hareket hiç normal değil kendi ailesine yapsin sıkıyorsa
(488 puan) tarafından
Boşanma davası açtım ama kızım sürekli babasını sorunca evini sorunca eşimde gelip annemin ayaklarına kapanınca düşünmek istedim sadece
tarafından
Çok zor bir durum bide sen ona psikiyatri şartı koy aile terapistine gidelim falan de normal değil yarın gözü döner bişey olur şiddet uygular kimse olmaz annenlere yollamaz önce bıraz psikolaga gitsin canım
(488 puan) tarafından
Valla billa onuda söyledim onuda kabul etti hatta kendi ellerinde gotur beni dedi zaten araya babam girdi bir daha bu kıza ayağını çek dersen seni kendi ellerimde öldürürüm dedi
tarafından
O zaman canım beraber terapiye gidin yanlışını görürsen o zaman geriye tek bir çaresi kalır Allah yardımcın olsun
(488 puan) tarafından
Aynen cnm öyle yapacağım hatta tekrar küçük bir kavga da bile o davayı açacağıma ve evi bana birakacagina karşı sözleşme bile imzalatmayi düşünüyorum
0 oy
(692 puan) tarafından
Aileler olan saygı karşılıklıdır ben eşimin ailesine saygı ve hizmet ediyorsam aynı saygıyı hızmetı eşim aileme vermek zorunda aynı sekılde oda öyle düşünür. Aile sonuçta büyükler kımse kımsenın aılesıne saygısızlık yapma hakkına sahip değildir. Ne kadar sinirde olsa bunu yapmak haddine değil? Yani ne bileyim kimse yani Allahın bir kulu buna kendı babam bile koyarım annemi kolundan tutup sokağa atamaz. Net sadece eşinin evi değil orası seninde evin bu hakkı nasıl kendinde görmüş orası ayrı. Sen onun annesine aynısını yapsaydın eşinin tepkisi ne olurdu sonuçta ikisinde anne.. Annen gıl istemez yuvan bozulsun ama konuşmazlarda buyuk ihtimalle hiçde ailenı zorlama konuşmasınlarda bence. Bunu tekrarlamamak adına şans verebilirsin yalnız bu saaten sonra ben olsam onun ailesine de karsı duvar örerim kesinlikle 
(488 puan) tarafından
Ben onun ailesine karşı asla saygıda kusur etmedim annesi gelir bütün kış bende kalırdı yinede bir gün of demedom ama o anneme bir sinirlenmesinde defol git dedi bnde annemle beraber kalktım gittim çünkü o sinirle sağlıklı düşünemedim ertesi gün annemlere geldik ben dava açtım ama o su an çok pişman annemin ayaklarına kapanıyor kızımda sürekli babasını soruyor o yüzden biraz düşünmek istedim bende
(692 puan) tarafından
Bence en sağlıklısını düşünüp gitmişsin yapman gereken zaten oydu yani annen herşeyi geç evinde misafirin büyük olarak 1 lafını fazla desin nolacak yani eksiliyor mu. Bilmiyorum canım şimdi ne desek boş en sağlıklı senin düşünüp karar vermen yuvan sonuçta kararı sen vereceksin iyice otur düşün tabi
(488 puan) tarafından
Zaten annemi kovduğu için bnde kalktım geldim ona papuc bırakmamak için şimdi günlerdir yalvarıyor annemin ayaklarına kapanıyor resmen tabi annem affetmez o ayrı ama bnde kizim için düşünmek istiyorum

İlgili bir soru bulunamadı

409,970 soru

12,326,283 cevap

39,100 kullanıcı

Kategoriler

...