Demek ki kimseye guvenemezsin asla. Asla yapmaz dediklerimiz zaten yapar en buyuk ihanetleri. Verdiyim emeye sevgiye her seye yaziklar olsun. Helalligini vermiyorum. O kadar inaniyordum ki artik. Beni asla kandirmaz saniyordum. Seviyor beni bunlari benim icin yapiyor diyodum. Her kesde nasil sevgi gosterdigini goruyordu bana. Annemlerdeydim. Aldi beni geldik eve aksam. Saat 11 ve arkadasi aradi. Zaman gecirmek icin. Neyse banada yalakalik yapti gitmek icin. Bende saf yumusak kalpli sarilarak gulerek yolcu etdim. Hamileyim. Ve son gunlerim artik. Birde 1yasinda kizim var. Kapilar acik kilitlemedim cabuk gelir diye. Saat 4de geldi. GECENIN bi yarsi yani sabaha karsi. Kavqa etdim. Sarilmasina izin vermedim ne etsede. Kizimi opmeye gitti vermedim. Uyandirdi kizimida. Neyse bu uyudu. Telefonunu aldim baktim. Sifresi felan hepsi bende. Dusunuyordum ki ne guvenilecek adam be. Her seyini bana beriyor. Saklamiyor benden. Ama eve gelene kadar siliyormus. Eskiden konusdugu bosanmis bi kadn vardi. Yeminler etmisdi artik yok. Benim icin o bir orus...u demisdi. Neyse az once goruyorum ki ona 2gun once mesaj atmis sesini ozledim bana watsapla yaz. Kendimden nefret etdim. Su an ickili arkadasiyla yemis icmis. Uyandirdim agzma geleni soyledim. Geberdi yine uyudu. Sabah acilsin bekliyorum. Kimseye guvemmeyin. Esiniz en samimiyyetsiz dostunuzdur. Eminlikle soyluyorum. Yasayan bilir. Henuz guvenenler var yapmaz diyenler. Bende onlardandim. Ama su an mahv oldum o kadar guvendiyim icin. Bitti