+1 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (869 puan) tarafından
Kızlar bnm kızımın dogum gunu yaklasıyor ve cocuklarımızın arasında 4 gun var hanı en başta gorumcem bnm kızımı organizasyon yapacm dedı tm dedm eltımin buyuk kızı duydu nıye bıze yapyrsn falan diye. Gorumcem de o zmn toplu yapacam hepınızınkı bır olacak diye dıger kalanları anneniz gıl ayarlasın tam dedım. Gorumcem kızım hangı elbıse gıydırcksn onun renginden yaparım uyumlu olsn dıye yok guzl gıdyrdir bunları eltım duyuyor bırde kızlarıma cok duskunler o konuda sureklı kıyafet alır yada dikerler eltımin oglan bnmkı kız oda erkek olacak sevecekler kafasındaydı hep bırde kayınbabam in adını kattı neyse dedm konustm eltımle dedm ayarlayalım ona gore hazırlık yapacm bana dedıkı biz gelmyrz ailece kutlayacağız dedı dedm niye dedıkı yanlıs anlama bnm de oglumun dogum gunu dur kımse demiyor ne giyecek hangı renk diye senin kızın ıcın yapyr bende dedm ne alaka ama sen bılırsn gelmıyecektı. Takii buyuk gorumcem yurt dısından                                                                          supriz yaptı geldı bır kac gundur de burdaydı eltımin haberı var sandım konstk buyuk gorumce de gelmş dedım yarın pazar o zmnda sende gel aksama kadar kalırz oturuz tm dedı ve yarın degılde soyledıgım aksam gıtmıs hıcde demedi bız bu aksam gıdyrz esımde dedı yarın gıtmıyelım bugun gıdelım bız gıttık onlari gorunce sok oldm dedim soyler soyler glmş bundan da ne cıkarır snz  sonrada dıger gun oluyr dıyr buyuk gorumcem demıs guya birlikte kutluyacgz hazrlıgı beraber yapak dıye bırde buyuk gorumcem bıze daha duskun oldugu ıcın dogum gununde bıze gelır eli bos glmz oda meraktan glcm dedı mesala eltımle konusyrm hanı bnle tlfnda knsyr aynı fikirdeyiz mesala kaynana konusunda yanına glnce farklı konsyr bense dırek ne demıs sem arkasındayım onu soylyrm bu sefer ben kotu olyrm o ıyı oluyr bana bir akıl verin bu elti ne yapmaya calsyr bırde soruyr bana kaynana ne aldı ne verdı gorumce ne aldı ne verdı size mi geldı nıye gelmedı aradımı aradımı dıye 50 tane soru 

6 Cevaplar

+2 oy
(13,179 puan) tarafından
Türkçe dersi çok mühim. Harflere de para almıyorlar. Anlamadım. İyi günner:)
-Reklam-
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Yazınız çok uzun ve karmaşık ben yarısını okudum pek anlaşılır değil nokta yok büyük harf yok.Bilginiz olsun.Duzeltin isterseniz.Anlayabilen cevap yazar ancak 
(693 puan) tarafından
Aynen valla ben de yarısına kadar okudum. Çok karmaşık o yüzden devamını okuyamadım. Okuduğumu da anlıyamadım ☺️
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Belediyenin toplu sünnet töreni gibi doğum günleri toplu yapılmaz kişiye özeldir hiç yapmayın daha iyi eltin bu noktada haklı neden her şeyi birlik yapma gereği duyuyorsun onu anlamadım sürekli birlik yapma peşindesin yapmak istemiyor belki ayrı gitmek istiyor sen alınma diye senin kızına özen gösteriyor gorumcen açık net onun oğlunu yanında sevmiyorlardir kıskanma diye bence hediyesini de gizli veriyorlardir eltin de o yüzden ayrı gidiyordur belki onlar sen haber vermeden gel demiştir  emin ol bazen hiçbir şey göründüğü gibi olmuyor 
(692 puan) tarafından
Aynen bide eltisine yarın gel otururuz diyor kadın gıdıyor o aksam haber vermemişte aynı gun de eşi gıdelım dıyınce gidiyor orda görüyor e haber vermedi dıyor e sen haber verdın mı ki biz bu aksamda gıdıyoruz diye yada niye senden izin mi alacak yanı hangı gun gıderse gider. Sizin dedıgınız gün yıne gelır belkı kadın. Bu kendı sözünü geçirme çabasında okuduğum kadarıyla ama oda olmuyor gıbı
0 oy
tarafından
Nedir bu eltilerden çektiğimiz 
0 oy
tarafından
Bu platformda ilk defa "tutulan elti" postu okudum tebrik ediyorum ☺️
0 oy
(692 puan) tarafından
Yanı ne yazdın noldu ne dedı ler sen ne dedın bir kızının elbısenın rengını birde büyük görümceni anladık geri kalan eltı kısmı fiyasko hiç anlaşılır değil. O yüzden kısaca doğum günü kızının kutla gitsin :) 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 590 göst.
18 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
2 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 292 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.