Kızlar bnm kızımın dogum gunu yaklasıyor ve cocuklarımızın arasında 4 gun var hanı en başta gorumcem bnm kızımı organizasyon yapacm dedı tm dedm eltımin buyuk kızı duydu nıye bıze yapyrsn falan diye. Gorumcem de o zmn toplu yapacam hepınızınkı bır olacak diye dıger kalanları anneniz gıl ayarlasın tam dedım. Gorumcem kızım hangı elbıse gıydırcksn onun renginden yaparım uyumlu olsn dıye yok guzl gıdyrdir bunları eltım duyuyor bırde kızlarıma cok duskunler o konuda sureklı kıyafet alır yada dikerler eltımin oglan bnmkı kız oda erkek olacak sevecekler kafasındaydı hep bırde kayınbabam in adını kattı neyse dedm konustm eltımle dedm ayarlayalım ona gore hazırlık yapacm bana dedıkı biz gelmyrz ailece kutlayacağız dedı dedm niye dedıkı yanlıs anlama bnm de oglumun dogum gunu dur kımse demiyor ne giyecek hangı renk diye senin kızın ıcın yapyr bende dedm ne alaka ama sen bılırsn gelmıyecektı. Takii buyuk gorumcem yurt dısından supriz yaptı geldı bır kac gundur de burdaydı eltımin haberı var sandım konstk buyuk gorumce de gelmş dedım yarın pazar o zmnda sende gel aksama kadar kalırz oturuz tm dedı ve yarın degılde soyledıgım aksam gıtmıs hıcde demedi bız bu aksam gıdyrz esımde dedı yarın gıtmıyelım bugun gıdelım bız gıttık onlari gorunce sok oldm dedim soyler soyler glmş bundan da ne cıkarır snz sonrada dıger gun oluyr dıyr buyuk gorumcem demıs guya birlikte kutluyacgz hazrlıgı beraber yapak dıye bırde buyuk gorumcem bıze daha duskun oldugu ıcın dogum gununde bıze gelır eli bos glmz oda meraktan glcm dedı mesala eltımle konusyrm hanı bnle tlfnda knsyr aynı fikirdeyiz mesala kaynana konusunda yanına glnce farklı konsyr bense dırek ne demıs sem arkasındayım onu soylyrm bu sefer ben kotu olyrm o ıyı oluyr bana bir akıl verin bu elti ne yapmaya calsyr bırde soruyr bana kaynana ne aldı ne verdı gorumce ne aldı ne verdı size mi geldı nıye gelmedı aradımı aradımı dıye 50 tane soru