Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızımın kıskançlıgiyla nasıl basedecem
+1
oy
197
göst.
13 Ağustos 2023
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Doğum yapalı 10 gün oldu.kizim 1ay sonra 3 yaşına girecek.ilk gün böyle değildi ama gittikçe siddetleniyo kıskançlığı.esim kucağına almiyo o mesele değil ama direkt bebeğe satasiyo.birden belinden tutup kaldırmaya çalışıyo.vuruyo firlatiyo.kolunucbacagini çekmeye çalışıyor.kizmamaya çalışıyorum ama sinir sistemim çöktü.ne yapayım bana bı akıl verin.bunlar yaptıklarının binde biri siz düşünün
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
13 Ağustos 2023
Begonya
(
7,772
puan)
tarafından
cevaplandı
Daha çok küçük normal bu tepkiler ikisini sakın yalnız bırakmayın Allah korusun aklı etmiyor henüz zarar verebilir.
13 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok canım dikkat ediyorum,sevdirmeye çalıştiriyorum yanımdayken ama hareketleri mevri ,çok yoruluyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 Ağustos 2023
Hicran ihya
(
239
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım öncelikle onunda bebeklikten yeni çıkmış küçücük bi cocuk olduğunu unutma sürekli sevgi göster ona saril öp asla ihmal etme onun yanında kardeşini şimdilik öpme çok sevgi gosterme ve kardeşinin onu sevdiğini empoze et ona ona hediyeler alıp bebişin yastığınin altına koy bak kardeşin seni çok seviyo sana hediyeler almış de işe yarar böyle böyle zaten bebişte biraz büyüyünce ablası da sevmeye başliyacak onu benimde oğlum 3 yaşına girmesine bir ay kala ikinci oğlum doğdu kıskançlıktan hasta oldu remen ama dediklerimi yaptık atlattık çok şükür şimdi hiç kıskançlığı yok küçüğüm 4 aylık oldu inan 3 haftalıkti bebeğim uyuyodu odada bıraktım eşimde mutfakta büyük oğlumu da eşimin yanında bırakıp arka odayı toparlamaya gittim sonra oğlumun sesini duydum anne süt istiyo süt istiyo diye bi koştum beşiğinden indirip salona kadar getirmiş onu küçüğünde hiç sesi çıkmıyo başımdan aşağı kaynar sular döküldü neyseki bişey olmadi bende güzellikle kucağına almamasi gerektiğini sütten başka bişey yiyip içemiyecegini vs. Öğrettim şükür şimdi iyi gidiyoruz anliyoda maşallah oğlum uyguluyoda dediklerimi seninde düzelir inşallah geçici bi donem
13 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım benimki aşırı derecede inatçı.dedigim dedik bı kız.ne yaptıysam olmuyor tekrar başa sariyoruz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2023
Neva0606
(
4,839
puan)
tarafından
cevaplandı
Sakın ama sakın yanlız birakmayin Allah korusun daha kötü şeyler yapabilir kardeş kıskançlığı deyip geçmeyin lütfen bir uzmanda mutlaka yardım alın bir çözüm üretin
13 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla canım yalnız bırakmıyorumda ,aslında seviyo kardeşini,canım kardeşim vs felan güzel cümleler kuruyo ama severken yapiyo napiyosa .Allah yardımcımiz olsun ne diyeyim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2023
Can__can58
(
5,404
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben se seninle aynıyım benimki daha küçük 2 buçuk yaşında, kardeşini öldürmesin diye verdiğim çaba herseyden zor
13 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Yemin ediyorum bende senin gibiyim , aşırı inatçı ,nekadar ılımlı davransamda anlatsamda olmuyor
13 Ağustos 2023
Can__can58
(
5,404
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim ki de 3 aylik, biraz sabır cNim ne yapalım şu kışı atlatırsak seneye birlikte oynarlar
13 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım ya inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Oncelikle hayirli olsun yavrunuz.Ona da basit gorevler verseniz hadi kardesinin bakimini yapalim aa bak ablasi sana ne guzel bakti vs
.bir de yatagina hediye koysaniz kardesinin hediysei vs deseniz belki sever
Bir de mumkunse esiniz bebege baktığı zaman 10 dk da olsa kizinizla kapi önüne çıksanız faydasi olabilir.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2023
Duru0608
(
3,102
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen kendin ver kardesini.gel seni ozlemis kizim de hadi öp de kucagina yatir ayagina yatir.yani ne yaparsan yap kiskanclik varsa o olacak.ama engellwmeyin elleme öome yaoma dersen sen arkani döndugun an sokar gozune parmagini:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
14
cevap
887
göst.