Eşim anneci mesela gezmeyede gitsem kaynanamdan saklıyoruz hemen triplere giriyor ben kocama beni gezdir dedim diye tavır takınır iğneleyici konuşur ama görümcem içinde damat kızımı gezdirmez vs der kendi kızı olunca farklı gelini olunca farklı aşırı kıskanç ne alırsam aynısını alır ama eşim görmezden geliyor, örnek veriyorum deprem oldu ev sahibi evi yaptırdı 3 gün inşaatdaydı ev benim doğuma 1 ay kalmış evi temizliyoruz oğlum senn cam silme ben silerim bırakkk bnm camlar büyük nereye yetişsin boyu neyse oğlum elleme bişi sen uyu dinlen yorulma eee mübarek ben hamileyim harıl harıl iş yapıyorum hiç demedin az dinlen diye kendisi çok hasta olmuş o kadar pisliğin içinde kanepeye yattı ölüyom hastayım diyo eşime duygu sömürüsü yaptı ağrı kesici istedi , madem hastasın neden geldin ayak bağı oldun o zaman kalk evine git nispet yapar gibi yattı oğlumm yorma kendini diyoo evin her yeri alçı tozu boya arakadaş yardıma geldi o bile anladı yani , mesela kaynanama gidelim eve gelcez ya yat uyu dinlen işe gideceksin diyor benm yanımda , telefonda konuşurken çocuk niye sende anasına ver diyo annesi yemek yapıyor diyo olsunn ver diyo bnm ne çektiğim umurmda değilll önemli olan kocamın rahat olması riskli hamilelik geçirdim günlerce aç kaldım çok ağladım beni aradı nispet yaptı kapattı turşu kurcaktı bana kurduklarını görümceme ve kardeşlerine dağıttı ekşi ekşi bişey kokuyo dedim yok yokk bişey kokmuyo dedi sakındı benden unutuyorum ve fındık geldi beni çağrıyor gitmek istemiyorum eşimde kızdı bana bağırdı gideceksin diye anlattım hepsini ona biliyorum ama evde yemek yaparsın diyor o değil az çerez verir yollar o kadar