+1 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben şokta yim ev sahibimiz bin liralık kiramızı 6 bin yapmıs çıkalım dedim ama evler uçmuş deprem insanları akıllandırmıyor vallahi ya askeri ücretle nasıl ödesin millet ya birde 30 yıllık ev 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcımız olsun 
tarafından
Sağol canım cümlemizin yardımcısı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Deprem yangın sel bunlar insanlara dur demez insanlıktan çıkmışlar çünkü iyi kötü günü bilmezler 
tarafından
Öyle ya deprem fakire fukaraya oldu zengine yaradı resmen insan olanına rast gelmek çok zor
0 oy
(328 puan) tarafından
Aa şaşırdım oğlu kızı gelmiyor mu sizin bizimkilerin bunlar geliyor siz yine şanslısınız çıkın dememiş 
tarafından
Onu da demiş ben yukarıyı oğluma yapacam orası küçük sizi düşündüğümüzden çıkarmadık
0 oy
(12,279 puan) tarafından

3100 bizimkide ki cikicaz yilbasina kadar evimiz yapiliyo. 8.000 yapicam dedi eylulde kontrat yenileniyo. Civar evler 11 12 8 yapiyorum size kiymetini bilin dedi :woot:

tarafından
Aynen bize de öyle dedi canım civarında evler 10 bin size az bile yaptık falan dedi şok oldum ya mecbur çıkamıcaz ev yok küçük bebeğim var
0 oy
(2,852 puan) tarafından
Dun bı adam eşimi aramış ki sizin kira ne kadar ben de o kadar yapayım smdi kiralar 10 milyar  kendisi de bizim komsumuzmus evini kiraya vermiş adam demiş yoksa çıkarayım ben mi geleyim oraya 
tarafından
Allah ıslah etsin
(2,852 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(5,701 puan) tarafından
5000 bin zam koyamaz mahkemeye gitsin kira zaminda üst sınır %25 dir
tarafından
Eşim onu yapmaz ya keşke yapsa
(5,701 puan) tarafından
Ozaman yapacak birsey yok canım kanunun verdiği hakları kullanmiyorsa
(1,476 puan) tarafından
Ev sahibi de emsal davası açıp çevredeki kiralarla denkleyebilir kira oranını
0 oy
(12,805 puan) tarafından
Vallahi vatandaş ne durumda kimsenin umurunda değil. Kimse de dur demez. Dur diyecek olan her gün bir şeye zam yapmaz zaten vergi adı altında
tarafından
Vallahi değil bacım olan bize oluyor zengin daha çok zengin malum partiye vermeye devam etsin millet
0 oy
(1,222 puan) tarafından
Valla tek geçim kaynağı oysa bşy dyemm ama senden başka evleri de varsa gözünü toprak doyursun 
tarafından
Var var çok zenginler oğulları memur aynı evdeler evlenmem işler kendisinin tarlaları evleri var demiryollarından emekli memur
0 oy
(174 puan) tarafından
Allah'tan çıkarmamış biz İstanbul'da 5 bine oturuyoduk sonra kendim gelcek dedi çıkarttı aynı mahallede 20 bine 3+1 ev tuttuk Allah iyi etsin sonumuz son degil
tarafından
Vallahi değil canım
0 oy
(1,795 puan) tarafından
6 bin gene iyi canım bizim bura 10 binden başlıyor depremle alakalı değil biz dünyaya tapar olduk Allahta  dünyayı başımıza bela etti 
tarafından
Evet haklısın
0 oy
(696 puan) tarafından
Kimsenin bıseyı durdurucagı yok seneye 20 bin verıcez kiraya 
tarafından
Olan biz kiracılara oldu
0 oy
tarafından
Problemli ev sahibi cok ac gozlu insan cok fakat bircok ev sahibine de anlayis gostermek lazim her seyin fiyati bu kadar almis basini gidiyorken kimse evini 800-1000 lira civarinda tutmaz hakli olarak o evler de kolay alinmiyo kira parasiyla gecinmeye calisan insanlar da var yillarca didinip ev almis olsam devlet ekonomiyi batirdiysa ben napabilirim mecbur zam koyacak bu sorun ev sahiplerinin degil maaşlarla orantisiz zam koyanlarin
tarafından
Valla canım adam tek maaş alsa bu bizden aldığı kira ile geçinse tamam dicem ama adam üç evi var arsaları var kendisi demiryollarından emekli baya zenginler ihitiyacı yok yani bizden aldığı fazladan iki kuruşla geçinmiyor ama biz askeri ücretle geçirdiğimiz için o iki kuruş bize değerli
tarafından
Haklisin canim oyleleri de var maalesef
tarafından
Gecinmeye calisan dedim zaten gecim kaynagi demedim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 277 göst.
23 Şubat 2024 Aile kategorisinde Etkiye tepki (778 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 656 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy