0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

Güzel anneler ve adayları... öncelikle herkese rabbim hayırlı eş hayırlı evlat versin öncelik bu.. sorum şu.. hamileyken eşiniz siz demeden yardım ediyor muydu birseylere veya denilince yapıyor muydu ? Yapmıyor ise veya düşünmüyor ise nasıl baş ediyordunuz ? Çok şükür eşim denilince yapıyor anında ama ben demeden asla yapmıyor ve bu beni biraz üzüyor düşünmediği için :) 

26 Cevaplar

0 oy
(10,480 puan) tarafından
Ben bu konuda o kadar şanslıydım ki hamile kalınca sanki annemin karnına ben geri girdim öyle bi rahatlıkti eşim temizlik yapardı kaynanam yemek yapar gönderirdi kayinbabam ağır olmasın diye 0.5lik su alırdı bana 1 ltlik bile su kaldirttirmadilar canım şunu istedi demeden lafım agzimdan çıkmadan aldılar getirdiler Allah razı olsun şuna ozeniyorum derdim anında olurdu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şükür eşim yapıyordu hep. Temizlik yapıcaksam o süpürür ben arkadan silerdim. Durup dururken hadi odanın şeklini değiştirelim derdi hadi temizliğe kalkışırdık. Ben toz alıyorsam o da arkamdan toz aldığım yerdeki aksesuarları toplardı. Yemek hazırlasam ben malzemeleri hallederdim o da karıştırma işine yardım ederdi. Ben sofrayı kurardım o toplar bulaşıkları hallederdi. Misafir gelir ben tabakları hazırlar o da tabakları dağıtırdı. Şükür hala daha öyle. Şimdi diyorum sen çocuğa bak ben halledicem diye çocuk kendi kendine oyuna daldığında birlikte yapıyoruz herşeyi. Ya da uyuduğu zaman. Ben yemek yaparım o tatlı yapar o sofrayı hazırlar ben toplarım. Her zaman destekçim oldu. 
0 oy
(4,705 puan) tarafından
Oyuncakları yıplasın ısterdım ama yuz kere falan söylerdım. Kızımı. Mama sandalyeısne oturtmaısnı yataga göturmesını kısaca agır. Kaldırma ıslerını yaptırırdım.baika da. Biieye yardım etmedı ccok yorduum kendımı. Çünkü tam bı höduk. Söylemekle. Yaoıyosa o da bişeu. 
0 oy
(9,109 puan) tarafından
İlk hamileligimde doğru dürüst temizlik yapmadım diyebilirim. Ben haftaici sekiz beş çalışıyordum eşim vardiya usulü calisiyodu. Ben işe gittiğim zaman sağolsun bütün temizliği yapiyodu. Yemek çok beceremiyor onu da ben hallediyodum. İkinci gebeligimde de yine hemen hemen herşeye yardım ediyordu ama ben daha rahat çalıştığım için genel olarak işler bendeydii. Her konuda destekcim sagolsun
0 oy
(337 puan) tarafından
Bu seni biraz üzüyor muui kız dua et söyleyince yapıyor işte benimki asla sabah sekiz akşam 10 veya 11 de gelir dve direk uzanır ve asla bı ise yardim edeyim demezdi bari şurayı kirletmim vari corabimi ortaya atmım demezdi soyleyince çok mu zor yani al bak kaldırdım noldu ki diyor ee o kadar kolaysa neden etrafa atiysn  herşeyin yeri belli sonuçta canı çok kıymetli benim kinin aman anlat anlar bitmez
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Robot supurge aldi

Dyson aldi

Kurutma makinasi aldi

Ev supurmek zor geldi

Camasir asip katlamak zor geldi 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 107 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Dereva (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,175 göst.
0 oy
9 cevap 127 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bengii (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 255 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu

403,723 soru

12,095,716 cevap

36,396 kullanıcı

...