0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
O kadar emek verdim 55 kiloya düştüm az biraz göbeğim kaldı bu defa çok kararlıydım sağlam ilerliyordum bugün eşime sinirlenip ne kadar çikolata cips cekirdek varsa yedimm o kadar yedim ki anlatamam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim pişman oldum yaa devam etsem mi rejime kim bilir nekadar kalori aldim of
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nerdesiniz kızlaarrrggggg :((((
-Reklam-
0 oy
(2,083 puan) tarafından
ben nedense sinirlenince hiçbir şey yiyesim gelmiyor ya 
tarafından
Kız bende öyleyim aslında ama açımya sinirden yedim
(2,083 puan) tarafından
olur canım arada oyle onmeli olan sürekli olmaması bi dahakine kendini tut kız
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Ben öyle yaptığım da istifar ediyorum sjsjs sen ben olabilirmisin :)) 
tarafından
Valla coktan kana karismistir:))
(1,242 puan) tarafından
Adımız da aynı biliyormusun sjjsj
tarafından
Aaa ne güzel benimki merve kiizminki elifnas seninki ne
(1,242 puan) tarafından
Asya lina kızımın adıda canım
0 oy
tarafından
Diyetine iki öğünlü aralıklı oruç ekle. Protein ye sadece kalori değeri yüksek olmasın. Sabah bir yumurta iki zeytin gibi akşam da iki köfte iki kaşık bulgur pilavı gibi. Kalori fazlalıpını dengelersin bu sayede. Önceden yediğin hurmalar tırmalayacak biraz:) ben de kaçamak yaptığım zaman bunu yapıyorum. Diyetisyenimin önerisi:) bırakma tabii ki o kadar emeğin boşa gitmesin.
tarafından
O kadar emek verdim ki neler cektim kilo vermek cok zor mus ya deneyecem ama dedigini canim sağolasın
0 oy
tarafından

Diyetine iki öğünlü aralıklı oruç ekle. Protein ye sadece kalori değeri yüksek olmasın. Sabah bir yumurta iki zeytin gibi akşam da iki köfte iki kaşık bulgur pilavı gibi. Kalori fazlalıpını dengelersin bu sayede. Önceden yediğin hurmalar tırmalayacak biraz:) ben de kaçamak yaptığım zaman bunu yapıyorum. Diyetisyenimin önerisi:) bırakma tabii ki o kadar emeğin boşa gitmesin:))))

0 oy
(7,753 puan) tarafından
Canım olur arada öyle abartılı durumlar önemli olan devamlılığa dönüşmemesi.
tarafından
İnşaallah canımsagol
0 oy
(696 puan) tarafından

Ayyy aynı benn ne yapcan bilemedim ama:D

tarafından
Gel sarılalım :))))))
(696 puan) tarafından
Cikolatalı cıkolatalımı:))))) :) :) :)) :) :)
tarafından
He valla tam üstüne bastin:))))

İlgili bir soru bulunamadı

406,380 soru

12,185,404 cevap

36,689 kullanıcı

...