Aynn bnimde. İki hamileligimde aslinda mukemneldi hic bekirti melirti bulsnti hastalik ustslik olmadi . Ne varki ilk cckta esim evlilige adapte olamamisti hamileyken. Esim 7 yasindayken ablasi olmus surekli yas varmis evde tv acilmaz yemek yenmez konusulmazmus sonra annesi evlat acisina dayanamamis surekli hasta siroz olmus olmus en son babasini stajdsn glince evde ölu bulmus. 7 yasindan 18 yadina kadar cckluk ergenlik genclik hep sornlu sonra tek basina yasamis. Kahvehaneye gtmek yasli smcarin takildgi emekli takimi ve mac tek onceligiydi . Surekli tartisirdik bu konuda. Ergnlik falnda sorunlu gectiginicin. Cinsellik onun icin hep en son planda olsada olur olmasada sorun degil yillarca oyle yasar mantgindaydi. Evli olmaya adapte olamadi . Kizim birbucuk yas civari snca adepte oldu . Hamilykn bu konulardan cok tartstik ve stresli gecti. İkinci hamillkte sukur bu sorunlar yoktu naddi manevi binsukurki rahatim. İkinci ccgum sakin bebek . İlk cicugum omur torpusuydu. 20 yil yaslandim. Zaten ikinciyi yapmazfim kazayla hsmile kaldim. Okadar crktim ki kizimin huysuzlugundan ikinci bbgi asla kaldramazdim. Sukur ikincim uslu bbekti sakin uysaldi. Bu da buyuyunce canavarlasio etkk fitrati saga sola tirmanio cok harejetli. Bnde doguraba kadar ikinciyi spir ysptim kilo slmim diye hic oturmadim.
İlk kizimda da malak gibi ye ic yat yaptim ve esimle i bahsettgim sorunlar oluyirdu kizim. Hantal ve dombili. Ve huysuz bebekti hsla o srkilde 6 yas
Oglsnda bi dk kicimin udtund otutmadim kistum yurudum bisiklet surdum evde leslie yaptim. Mutlu sirunduz hamilelik gecirdim oglum uysal sakin bebekti ama artik bi dk oturmayan. Duz fuvara tirmanan hareketli bfbek 14 aylik