0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hatlar ne kadar ya gençlere indirim oluyor mu bir de kardeşim 16 yaşında

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hat derken telefon hattımı canm 18 yaşından büyük olması lazm ayrıca ücretsiz veriyolar hattı 
tarafından
Hiranurannesi ilk arkadaş nasıl ücretsiz die yazdığında türkcell uygulamasndan baktm paketim 180 tl 2 ay boyuncada paketim 180 tl olarak faturam kesilmiş . Bnde şuan işkillendim herkez ücretli die yazmış yarın gidip sorucam özellikle yarın birgün bir sıkıntı çıkmasın karşıma diye
tarafından
Yoo kargaşa felan yoktu eski hattı kapattırdık babamla beraberdik hatta onu kapattılar yeni hat verdiler hatta eski numaranı söyle benzer numara olsn dediler numaram aynı hemen hemen 2 rakamı farkı sade 0537 yerine 0536 oldu mesela ücret ne kadar die sorduğumuzda hat ücretsiz dedi hatta bnde şaşırdım gtmeden öncede atm den para çektim lazım olur die hiçbir ücret ödemedim faturaöa yansıyanda bişe yok öyle bişe olsa neden burada yazayımki sizde kalkmış bana insanları kandırmayın diyosunuz
tarafından
Yoo ben yarın zaten o tarafa gidicem önünden geçerken sorucam bizzat yarın birgün bir süprizle karşılaşmamak için . Eğerki bir yalnışlık varsada düzeltsinler kimsenin hakkına girmek istemem sonuçta öyle bişe varsada kasadaki yardımcı olan kızdan kesmişlerdir parasını
tarafından
Evet evet yazarm mutlaka
(180 puan) tarafından
Kızlar arkadaş yeni bir hat almamış sıfırdan . Olan kartını kapattırmış yerine başka hat açmışlar öyle olunca ücretsiz oluyor
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
430 du en son turcelden sorduk 
tarafından
Paketli hali mi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 222 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu