0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hatlar ne kadar ya gençlere indirim oluyor mu bir de kardeşim 16 yaşında

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hat derken telefon hattımı canm 18 yaşından büyük olması lazm ayrıca ücretsiz veriyolar hattı 
(3,557 puan) tarafından
Kız ücretsiz olur mu oda dünya para oldu:)
tarafından
Hayr ücretsiz canm ben daha 2 ay önce değiştirdim türkcell hattım . Bilmesem ücretsiz dermiyim kuzum
(3,557 puan) tarafından
Gerçekten mi yeğenim aldı 400 tl gibi bişi dedi 2018 de almştm 70 tlydi canım bilmiomki
tarafından
Ne zmaan aldınız bilmiuorm kuzum ben 2 ay önce aldm hatta hat ücretlidir diede atm den para çektim bi gittimki ücretsizmiş bedavadan verdiler . Gidip sorun kuzum her yerde aynıdır bence istanbul avcılar türkcel mağazasından aldm marmara caddesi başındaki
(3,557 puan) tarafından
Faturalı aldıysan faturana yansımıştır şimdi eşime sordum oda öyle dedi kuzum valla bnde bilemdm
tarafından
Hayr faturama yansıyan bişeyde yok canm faturamda aynı geldi ve geliyo Nie inanmıyosnki anlayamadm yani :) gidip sorun açık adreste verdim ara yarın istersen ne diyim bilemedim
(183 puan) tarafından
Hattını mı değiştin acaba öyle ücretsiz veriyorlar sıfırdan alinca ucretli
(3,557 puan) tarafından
Kız gözde inanıyıom ama valla ücretli normlde ondan şaşırdım:)
tarafından
Kuzum eski hattım babamın üzerineydi 20 senelik hattı onu kapattırdm yurt dışı telefon aldığım için babamın üzerine kayıtlı olan numaram kabul olmadı kendi adıma 0 dan hat aldm hiçbir ücret ödemedim hattımı kapatırkende yeni hattı alırkende
tarafından
Bir kaç ay sonra eve geliyomuş haciz kağıdı :) yolarım heralde türkcelli :)
tarafından
Ödemedim diyorm kaçıncı baskı söyleyim bilmiuormki . Kime neyi ispatlıcam yaşadığımı yazdım buraya açık adreste yazdım salakmıyım ben açık adres yazıcak kadar ben hattı ÜCRETSİZ aldm hiçbir ÜCRET ödemedim . Yalan söyleyipte prim yapıcak bi insan değilim ben
tarafından
Hiranurannesi ilk arkadaş nasıl ücretsiz die yazdığında türkcell uygulamasndan baktm paketim 180 tl 2 ay boyuncada paketim 180 tl olarak faturam kesilmiş . Bnde şuan işkillendim herkez ücretli die yazmış yarın gidip sorucam özellikle yarın birgün bir sıkıntı çıkmasın karşıma diye
tarafından
Yoo kargaşa felan yoktu eski hattı kapattırdık babamla beraberdik hatta onu kapattılar yeni hat verdiler hatta eski numaranı söyle benzer numara olsn dediler numaram aynı hemen hemen 2 rakamı farkı sade 0537 yerine 0536 oldu mesela ücret ne kadar die sorduğumuzda hat ücretsiz dedi hatta bnde şaşırdım gtmeden öncede atm den para çektim lazım olur die hiçbir ücret ödemedim faturaöa yansıyanda bişe yok öyle bişe olsa neden burada yazayımki sizde kalkmış bana insanları kandırmayın diyosunuz
tarafından
Yoo ben yarın zaten o tarafa gidicem önünden geçerken sorucam bizzat yarın birgün bir süprizle karşılaşmamak için . Eğerki bir yalnışlık varsada düzeltsinler kimsenin hakkına girmek istemem sonuçta öyle bişe varsada kasadaki yardımcı olan kızdan kesmişlerdir parasını
tarafından
Evet evet yazarm mutlaka
(183 puan) tarafından
Kızlar arkadaş yeni bir hat almamış sıfırdan . Olan kartını kapattırmış yerine başka hat açmışlar öyle olunca ücretsiz oluyor
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
430 du en son turcelden sorduk 
tarafından
Paketli hali mi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 259 göst.
25 Ocak 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Cnblt (2,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 365 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,483 soru

23,921,432 cevap

323,501 kullanıcı

...