0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (416 puan) tarafından

Adetime 1gün var kızlar sanırım daha çok yeni. Kasıklarımda agrı var normal mi acabaa kanamam falan yok çok şükür 

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,343 puan) tarafından
Oy maşallah hayırlı olsun canım adet zamanlarında gebelikte kasık ağrısı bel ağrısı normal 
(416 puan) tarafından
Cok tesekur edrm cnm insallah sag salim gelir
-Reklam-
0 oy
(4,073 puan) tarafından
Kız bayağı bayağı var silik falan da değil hayırlı uğurlu olsun inşallah kan yoksa ağrı normal şiddeti önemli tabi
(416 puan) tarafından
Yok canım cok şiddetli degıl daha adete 1gün var yeni yptm testi aksam ıdrarıyla. Cok şükür kanamam fln yok. Haftaya gisocem doktora insallah vardır cnm:)
(4,073 puan) tarafından
Var var hadi gözün aydın sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin rabbim inşallah ☺️
0 oy
(319 puan) tarafından
Bebek var. Ama dikkat et. Benimde kasık ağrılarım vardı. Test yaptım hamileydim. Sonra lekelenmeler başladı. Düşük riskim vardı. İlaç kulandım şükür geçti ozamanlar. Ağır kaldırma ilişkiye girme her ihtimale karşı
(416 puan) tarafından
Ögrendgmden beri dikkat ediyorm cnm  insallah sag salim kucagıma alırım
0 oy
(5,343 puan) tarafından
Benim de olmusstu canim. Hatta adet olacagim sandim tum adet belirtilerimi yasadim. Ama ben 1 hafta sonra test yapmistim :)
(416 puan) tarafından
Planlı gebelik olunca sabredemedim cnm:)
0 oy
tarafından
Ağrı normal canm adet olucakmışsn gbi ağrılar oluyo 9 ay boyunca adet günün geldiğinde 
0 oy
(124 puan) tarafından
Aynen çok normal göğüs ağrısı vs hepsi bormal

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 21 göst.
14 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kezban94 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 48 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuz_33 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 42 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.

406,094 soru

12,174,868 cevap

36,648 kullanıcı

...