0 oy
202 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Az değil kilom ama çok takılı kalıyor 100 gram veriyorum üzerine 4 gün takılı kalıyor detoks falan yapamam bebek emziriyorum günde çok spor yapıyorum zaten oturmak anca akşamlari 2 çocukla parka falanda gidiyoruz neden takılı kalyo bu kadar

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oturunca azıcık kaçamak yapabiliyor musun bende tam başladım güzel iki kilo verdim ama bu gece o iki kiloyu iki günde aldım 
(5,815 puan) tarafından
Bende bu sabah 56.9 geldim aksami 57.2 ile kapatabilseydim yarin 56.5 gorurdum.  Gun varmis bi yarim saat ugradim bi iki de bisey yedim bi baktim aksam az once 58.4 ile kapattim gunu. Sabaha 57.7 ile falan uyanacagim muhtemelen:) geceden sabaha 700 gram falan eritiyor vucudum ancak. Bi durumda bir gun icinde 800 gram almis olcam  malesef.

Sabah aksam gunluk tartilirim
tarafından
Kız ben sen kadar olsam yetecek ama besili dana gibiyim 79 kiloyum ve hep başlayıp bırakıyorum kendime çok zararım var
(5,815 puan) tarafından
Bnde ilk 55 e sonra 50 ye dusmye calisiyorum. 20 yil surse bile birgun 49 u görcem:)))
(2,052 puan) tarafından
Valla Bende 80 kiloyum bebek emziriyorum yediklerimi kıssam eğer veririm ama hep açım her dakika birseyler yiyesim geliyor 1.63 boyundayim 80 kiloyum
tarafından
Aynıyız ama ben emzirmeyi bıraktım yeni ayırdım sayılır
-Reklam-
0 oy
(50,993 puan) tarafından
vucudun sıkılaşiyordur
tarafından
Üf mük bişi üç haftadır veremeyen ben buna sevindi
(50,993 puan) tarafından
sevin sevin tas gibi hatun olcan ☺️☺️☺️
0 oy
(7,659 puan) tarafından
Aksam 7 den sonra yedıgın ıcın olabilir mi :)
(50,993 puan) tarafından
napiyosun canim gormuyorum ne zamandır seni
(7,659 puan) tarafından
Iyıyım cok şükür ıkı haftadır annem hasta acıllerdeydı onunla ılgılendık sanırım kulak kristallerı ile ilgili bir sıkıntı oldu daha ogrenemedık harıcı hamıleyım ılk uc ay berbat gectı hayattan sogudum yeni yeni kendime geldim cok şükür . Destan yazdım kız bır dokun bin ah ısıt dedikleri bu olsa gerek :) sen nasılsın napıyorsn bıcırık nasıl?
(50,993 puan) tarafından
vertigo mu cikti Allah kolaylik.versin zor hastalik gecmis olsun
bebis hayirli saglikli olsun insallah ❤️ kizimda iyi çok şükür
0 oy
tarafından
Kız ben napiyim üç hafta oldu takıldı şimdi bugün spora başladım faide eder İnşaAllâh 
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Bebegın kucukse bosver bde emzirıyosun takılma smdı kıloya cocıguna odaklan kan şekerin düşer bn artık emzrmedgm ıcın dkkat ediyorum 
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Yani verdiğin kilo hemen yansimayaniliyo mesela geçen ramazan ayında bende az yiyerek ve iftar sahur arası bol içerek geçirdim egzersiz de yapmadık 1 ay boyunca tartıldım ayniydi 1 aydan sonra ise 5 kilo vermistim
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Gündüzleri çok hareketli olup akşamları atıstiriyorsan bu da kilo vermene engeldir akşam yemeğinden sonra birseyler yemeği bırak zayıflarsin,Bende 80 kiloyum veremeye çalışıyorum aynı zamanda bebek emziriyorum bakalim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
18 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
14 Nisan 2023 Aile kategorisinde ozgekaya (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
16 Şubat 2021 Aile kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.