+1 oy
74 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kayseride çocuğunu krese gönderen varmi nereyi tavsiye edersiniz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lütfen kayseride olan bacılarr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gızzlarr yetti gari
0 oy
tarafından
Bilgim yok post çıksın 
tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Valla kreş hiç bilmiyorum canım da. Ben kızımı 4-6yas kursları oluyorya ona yazdırdım. Eğer yarım gün falan düşünüyorsan tavsiye ederim şimdi Bi çok yerde var kurslar. Tabi senin ki kaç yaşında bilmiyorum ben 4 yaşındaysa  en az diye dedim
tarafından
Ben şuan incesudayim da taşınıcaz inşallah canim belsin yada merkeze tasincaz inşallah oğlumda kekemelik var biraz çekingen açıkçası açılması için hem konuşması düzelir diye
(7,483 puan) tarafından
Anladım canım gönder tabi faydasını görürsün. Benim dediğim gibi yer olmasa bile kreşe falan gönder ortama girerse konuşmasına pozitif etki eder.
tarafından
İnşallah canım dil terapistine de gittik 3 defa üstünde çok baskı olduğunu söyledi terapist yani böyle konuşma falan diyorduk çok yanlışmış anne babayla konuşuyor fakat bir parka gitsek yaşıtlarıyla hiç diyalogu yok İnşallah krese giderse düzelir
(7,483 puan) tarafından
İnsaAllah canım ozaman mutlaka gönder. Rabbım dermansız dert vermesin. Sizinle konuşuyormuş zamanla çevreyle iletişiminde de ilerleme olur Allah in izniyle
tarafından
Aminn. Çok sağol verdiğin bilgiler için de Allaha emanet olun yanaklarından öpüyorum bal kızını

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nisosumm (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde 123-- (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 311 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 311 göst.