0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,149 puan) tarafından
Dün gece karın ağrısından uyuyamadım ama sancı değil yani hiç geçmeyen bir ağrı. Hala da aynı şekilde bu saat oldu. Sadece ayağa kalkınca sancı giriyor oturamıyorum yürüyemiyorum. Yatınca hafifliyor biraz. Yatmadığım zaman sanki bebek çıkacak gibi hissediyorum aşırı baskı yapıyor yarım saate bir wc ye çıkıyorum karnım patlayacak gibi. Bugün tam 40 haftalık olduk.

Dün de nst için gitmiştim sancıların iyi dedi sadece doktor. Yarın tekrar nst için gidicem. Ama bugün çok zorlanıyorum doğum yakın mıdır acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(7,198 puan) tarafından
Canım gitsene bı bunun yarını akşamı yok geldigi zaman geliyo 
(7,149 puan) tarafından
Bende eşimi bekliyorum iki saate gelir ağrılarım geçerse gitmem zsten devam ederse artarsa da arkadaşının arabasıyla götürür beni. İnşallah benim de açılmam başlamıştır ya
(7,198 puan) tarafından
Ne oldu canım gittin mi
(7,149 puan) tarafından
Evet cnm o gün akşam 10 da gittim 3 de doğurdum çok şükür
(7,198 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlık sıhhat ömür versin Rabbime vatana millete size hayırlı evlat olsun inşallah
(7,149 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(12,932 puan) tarafından
Kasılmalar var mı bebek toplanıp Bi süre sonra bırakıyor mu
(7,149 puan) tarafından
Evet o zaten 37.haftadan beri var. O şikayetle gittim beni doğumhaneye aldılar 3 gün yattım hastanede
(12,932 puan) tarafından
Doğumun başlamış muhtemelen
(7,149 puan) tarafından
Ay inşallah yaa
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Bu defa geliyor sanırım canım bebek hiç geçmeyen ağrı doğumdur ne yaparsan yap hafifler gibi görünür ama geri gelir geçmez 
(7,149 puan) tarafından
Ay inşallah ya valla hayırlısıyla Bi kurtulabilsem artık

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 379 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 173 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimmm (195 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,682 soru

23,750,532 cevap

314,758 kullanıcı

...