Ofelia
Merhaba Nasılsın?
İyi olmanı temenni ediyorum.
Bazen çok kararlı bazen yorulmuş hissediyorum seni. Anlam veremediğin ama içinde bulunduğun olgular seni yıpratabiliyor.
Tek düzelik asla sana göre değil ama mantıkta bazen çok bunaltabiliyor seni.
Çok çok mutlu değilsin çok çok mutsuz da değilsin seni harekete geçirecek bişeyler olmalı ancak ozaman fedakarlık yapar ve arkasında durursun ne yaşarsan kendinden emin olman ama insanlardan yorulman.
Beynin bir girdap herşey yerli yerinde ama aradığını bulamıyorsun bazen.
Çok donuk hissi versende bir tebessüm kadar sıcak olabilirsin de ama bunu istemen yada senin için o kişiye değmesi gerekiyor.
Rutin olan herşey den sıkılıyor olabilirsin. Ama Rutinsiz de ilerleyemezsin.
Hoş kal.
Rahime
İnsanlarla iletişimi seven ama bazen nasıl ileteşeciğini bilmeyene hatun.
Konu açıp daha insanların okumasını beklemeden isyan eden konuma cevap yazmıyorsunuz diye kızan hatun
Bazen kendinin bile anlam veremediği duygular yaşıyor içinde çatışıyor kendi ile. Aile içi gelgitler yaşıyor ne hissedeceğini bilmiyor bazen.
Ama ne yaşarsa yaşasın temiz kalpli birisi fedakar ve kanaatkar aynı zamanda herşey gönlünce olsun ❤️
Azemelia
Bende isterim bendee :))
Bu kaleminin esiri bana bir yazmadi
Başlık ben serçeyim diye bağırıyor
Delibirhatun
Hatçe bu kız bana az çektirmedi karabasan gibi heryerde üstüme çöktü
Valla bu kız arkadaki güçler gibi en ufak Bi tartışmam da engelleniyordum baktım olcak gibi değil tırstım dedim ben susayım bu kız beni yokedecek
Şaka Bi yana sivri dili asi halleri olsada özünde iyi ve esprili birisi onunla ilğileneceksin yoksa darılır girdiği ortamlarda ben merkezci illa onu görmeli yoksa her şekilde varlığını ortaya koyar baskın bir karakter ve istediğini yapar ve sonuna kadar gider
Bilgisi ve inançlı yönüde dikkatimi çekiyor hatta burda zekalı diye düşündüğüm insanların bile önüne geçecek bazı konularla ilğileniyor.
Gözü açık ve pek bir insan o varken kimseye ailesi hakkında karar verdirmez.
Dediğim dedik çaldıgım düdük
Bak valla postu gördüm bu serçemdir dedim bende istiyorum bendee
1,494,857 soru
24,421,072 cevap
351,576 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın