2 buçuk yaşındaki oğluma majerimet eğitimi veriyordum işte oraya dokunurlarsa bağır çığlık at anne diye baba diye seslen bana dokunuyorlar de dokunmasına müsade etme ellleirne vur vs vs kaynanm yaptı ağzıma geleni dedim adım torunu sevmeye izin vermiyor bilmem ne bin laf etti eşim yaptı eşine dünyanın lafini kavgasını verdim ,daha yeni doğum yaptm dun eşimin yengesi bebek görmeye geldi alt tarafı mutfağa bardakalri almaya gittim geldim ki eşim kanepede sırtı dönük kaynanam kadının yannda citi çıkmıyor kadın oğlumun pipisiyle oynuyor oğlumda uzanmış içerde öyle görünce yengee dedim biz öyle sevmiyorz cocukalri cekermisin elinindedim eşim döndü baktı kadn daha oynuyor süs gelin biz öyle seviyorz dedi çek yenge elini ağır konuşurum dedim kaynanmda gülüyor oratmi yumuşatıyor neyse onlar gitti eşime dünyanın lafını saydım yannda çocuğunu taciz ediyorlar gigikin çıkmıyor anan kara kikiri yapıyor naisl guvenecem size asla bidaha cocugunsizle yanlız bırakmam dedim baya kavga ettik bıktım insanların zihniyetinden oğluma nasıl analticam şimdi anlatiyorz hiç bişi yapmmam diyor deliricem