Merhaba bayanlar 3 gün önce oglumu saglikli bir şekilde kucagima aldım baktik vakit geçiyor bizim oglanin gelmeye niyeti yok ağrı sızı olmadan hastaneye gittim yatisim yapildi 2 gün dogal sanci gelmesi icin ugrastilar bu arada rahimde acilmada yok bebek kanala dahi girmemis tek arti puan bebegin başı assagida her neyse baktık o sancilarla 4 cm tek acilmis 2 günde artık uzatmanin anlami yok dedik 3. gün suni sanciyla dogurtmaya karar verdik ben hayatimda böyle bi aci yasamadim cok zor bi dogum oldu ikinmam yetersiz yorgunluktan uyuyorum dogumda, sonra sanciyla yine ikinmaya basliyorum bebek tam rahime girecek gibi oluyor ikinma bitince geri çekiliyor o sanci arasinda doktorun vajinama kesi attigini hissetim sonra bisi soktu meğerse vakumla almaya karar vermişler en son bi ikindim kucagimda çocuğumu gördüm hani diyorlar ya bebegi gördükten sonra herseyi unutuyorsun ne unutmasi vajinamda baya kesi yapmislar onu dikerken bi daha doguma benzer aci yasadim dogumdan sonra kendim ayaga kalkacak halim yoktu kalksam çok kan kaybindan bayiliyordum cocuguma bile ilk günler bakamadim simdi eve geldim zorda olsa yürüyorum dikislerr hala taze üstüne oturamıyorum rahatça sezeryan oldum gibi bisi oldu tek tesellim yavrum yanimda saglikli uyuyor simdi. Uzun oldu bende dogum hikayemi paylasim dedim
Gozun aydi gecmis olsun
Ama anladigim kadariyla gebelik egitimi almamissin alsaydin bence bu kadar zorlu gecmezdi nefes ve ıkınma cok onemli dogumda
1,509,698 soru
24,634,697 cevap
365,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın