0 oy
658 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından

Merhaba bayanlar 3 gün önce oglumu saglikli bir şekilde kucagima aldım baktik vakit geçiyor bizim oglanin gelmeye niyeti yok ağrı sızı olmadan hastaneye gittim yatisim yapildi 2 gün dogal sanci gelmesi icin ugrastilar bu arada rahimde acilmada yok bebek kanala dahi girmemis tek arti puan bebegin başı assagida her neyse baktık o sancilarla 4 cm tek acilmis 2 günde artık uzatmanin anlami yok dedik 3. gün suni sanciyla dogurtmaya karar verdik ben hayatimda böyle bi aci yasamadim cok zor bi dogum oldu ikinmam yetersiz yorgunluktan uyuyorum dogumda, sonra sanciyla yine ikinmaya basliyorum bebek tam rahime girecek gibi oluyor ikinma bitince geri çekiliyor o sanci arasinda doktorun vajinama kesi attigini hissetim sonra bisi soktu meğerse vakumla almaya karar vermişler en son bi ikindim kucagimda çocuğumu gördüm hani diyorlar ya bebegi gördükten sonra herseyi unutuyorsun ne unutmasi vajinamda baya kesi yapmislar onu dikerken bi daha doguma benzer aci yasadim dogumdan sonra kendim ayaga kalkacak halim yoktu kalksam çok kan kaybindan bayiliyordum cocuguma bile ilk günler bakamadim simdi eve geldim zorda olsa yürüyorum dikislerr hala taze üstüne oturamıyorum rahatça sezeryan oldum gibi bisi oldu tek tesellim yavrum yanimda saglikli uyuyor simdi. Uzun oldu bende dogum hikayemi paylasim dedim :ermm:

10 Cevaplar

0 oy
(771 puan) tarafından
Gecmis olsun. Allah ananli babali buyutsun insllh ;)
(7 puan) tarafından
Tesekkr ederim:)
-Reklam-
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah amin darısı başıma zor olmuş ama sağlıklı yavrun çok şükür ❤️
(7 puan) tarafından
Rabbim bi avazda kucagina almayi nasip etsin canim benim gibisi olmasın inşallah
(1,345 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum Allah razı olsun canım benim ❤️
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün cnm, zormus ama değmiş yavruna bak ve unutmaya çalış. 
(7 puan) tarafından
Cok şükür tek tesellim saglikli kucagimda analik işte acımı unutturuyor :)
(5,435 puan) tarafından
Oyle oluyor cnm benim evet darisi bizim başımıza artk :)
0 oy
tarafından
Gözün aydın 

Geçmiş olsunn allah analı babalı büyütsün 
(7 puan) tarafından
Allah razi olsun
0 oy
(2,483 puan) tarafından

Gozun aydi gecmis olsun :)

Ama anladigim kadariyla gebelik egitimi almamissin alsaydin bence bu kadar zorlu gecmezdi nefes ve ıkınma cok onemli dogumda

(7 puan) tarafından
Tesekkr ederim. Hayir almadım ise yararmiydimi acaba o kaadar eğitim almadan rahat dogura oluyor onla alakasi yok bnce
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım zor geçmiş ama doğumdan sonra bebeğini kucağına alınca unutuyor insan herşeyi:)
(7 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm sorun orda iste bn unutmadım yavruma konsantre bile olamadım dogar dogmaz
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Zor olmuş geçmiş olsun canım.Hayırlı evlat olsun
(7 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canm
0 oy
tarafından
Bende ijinamqdim kesik atti neden vakumla izin verdiniz cok zararli
(7 puan) tarafından
Ikinmam yetmiyordu yapamadım bebek kanala giriyordu geri çekiliyordu ama bilmiyordum önceden böyle bisi hakkinda konusmadik aniden gelisti bnde izin vermezdim heralde ama Allaha şükür bisi olmadi bi kafasinin üstü şişti oda geçiyor
0 oy
(15,139 puan) tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 
(7 puan) tarafından
Amin inşallah canm
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Kıyamam yaa geçmiş olsun canım çok şükür sağlıkla kucagına aldın allah analı babalı büyütsün 
(7 puan) tarafından
Tesekkr ederim aynen saglikli aldim çok şükür :)
(1,818 puan) tarafından
Çok şükür cNım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 364 göst.
0 oy
5 cevap 329 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 616 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler