0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (846 puan) tarafından
Kizlaf kızım 2019 Kasım doğumlu geçen sene sibyan kreşine gitti ama sadece dini eğitim yoktu İngilizce ve matematik eğitimi vs vardı meb müfredati ile eş zamanlı ilerliyordu bunlara ek dini eğitim vardı memnun kaldık ama bu sene devlet anaokulu olsun istiyorum Bi tane buldum evimize yürüme mesafesi ile 25 dklik Bi yer sabah 8 akşam 5e kadar olursa 2 bin TL ücreti var sabah 8 öğlen 1 olursa ücretsiz geçen sene gittiği yer sabah 10 akşam 4du kızım severek gidiyordu şimdi hangisi daha mantıklı bilmiyorim eğer akşam 5r kadar olursa 3 öğün yemek oluyormus ve Bi çok öğretmen oluyormus ayrı ayrı ders vermek için diğeri ise Bi kere yemek veriliyor onun dışında öğretmen aynı okul öncesi hazırlık oluyormuş sadece sizce hangisi daha mantıklı 

14 Cevaplar

+1 oy
(870 puan) tarafından
Ben o kadar zmn ozlerım kızımı kucuk daha 8 ile 1 kadar ıyı ogleden sonrada uyur kalkınca da herseyı anlatr zmn gecırırsınız ztn buyunce dogru durst zmnınız bıle olmayacak 
(122,943 puan) tarafından
bacim kucuk falan amancocugun egitimi icin gerekli hepimiz ozledik ben kuzeyi okula gotururdum eve gelirken aglardim eve gelir pijamasini koklar gene aglardim yapcak bisi yok  alismak zorundayiz
(846 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum herkes evladını özlüyor da temel eğitim çok önemli geleceği için de
-Reklam-
0 oy
(15,410 puan) tarafından
Ben olsam tam gün gönderirdim. 
(846 puan) tarafından
Ağır gelirse diye korkuyorum Bi geçen sene 6 saatti şimdi tam gün olursa 9 saat olucak
0 oy
(409 puan) tarafından
Çok küçük değil mi ya benim de kızım2018 aralık doğumlu inan kıyamıyorum 3.5 yaş daha kendini ifade edemez bişy olsa şikayet etmeyi bilmez bilemedim 
tarafından
Canım emin misin 3.5 olduğuna 5 yaşını doldurmasına 4 ay kalmış senin demene
(846 puan) tarafından
Aksine çok fazla faydasıni gördüm ve Bi şey yaşadığı zaman gelip anlatıyor geçen sene krese başladığı zaman mesela 2.5 yaşındaydi ne var ne yok anlatıyordu arkadaşım bana vurdu kavga ettik vs diye olumlu olumsuz her şeyi anlatıyordu
(409 puan) tarafından
Kendi kızım 4.5 bayanın kızı için söyledim canım
tarafından
2018 doğumlu 3.5 yaşmi?
(409 puan) tarafından
Bayanın kızı 2019 aralık doğumlu 3.5 yaş
Benim kızım 2018 aralık doğumlu 4.5 yaş
Ben burda kendi kızım için demedim baynın kızı için küçük oldgunu söyledim . Neden anlatamıyorum??
0 oy
tarafından
gecen seneki arkadaslari ayni yerdeyse ordan devam ettiririm.. evde ogrettigimin disinda cocuga birsey verilmedi cok onemli degil anaokulu haa soyle.. gidecegi okulun anaokuluna verirsen 1. sinifta tanidigi arkadaslari olur o da ayri
(846 puan) tarafından
Ya bazı arkadaşları devam edicek eski yerine ama oraya vermemem için kendimce Bi kaç sebep var
tarafından
o zmn dedigim gibi 1. sinifi okuyacagi okulun anasinifina verin
0 oy
(14,488 puan) tarafından

Tam gün ver tm gün :D

(846 puan) tarafından
Benim de içimden geçen hep o ya :D
0 oy
(9,527 puan) tarafından
Tam gün olsun ya 2 bin çok para değil yinede
(846 puan) tarafından
Aynen uygun ya küçük şehir bizim burası o yüzden fiyatlar uçuk değil
0 oy
(469 puan) tarafından
Subyana nasıl verdiniz ki biz sorduk 4 yaş 4 aylıkken alıyorlarmış kızım temmuz 2019 doğumlu 
(846 puan) tarafından
Belki de sübyan değildir ya hani süleymancilaf diyolar ya evden krese dönüşen onlardandi gittiği
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Tam gün daha verimli geçiyor 
(846 puan) tarafından
Evet daha çok şey öğreniyor diye Bi yandan tam gün istiyorim Bi yandan ya ağır gelirse diyorum
0 oy
(3,896 puan) tarafından
8 ile 1 iyidir zaten önceden de gitmiş bu yıl gider seneye de gidecek yarım gün gitsin de okuldan hemen sıkılmasın.
(846 puan) tarafından
Doğru gerçi seneye de gidecek
0 oy
(3,003 puan) tarafından
4 yaşından küçükleri tam gün önermiyorlar ben 3 yaşında verdim yarım gün.. temmuz 2019 doğumlu Eylül'de tam gün vermeyi düşünüyorum 
(846 puan) tarafından
İşte benim kızım da Kasım da 4 yaşında olucak yine çok kararsızım geçen sene zorlanmadı kızim ama bu sene sıkılır mı bilmem
(3,003 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyordum ama 4 yaştan sonrası tam gün eğitim almalı dedi öğretmen
0 oy
tarafından
Canm subyanla alakali biseyler sormak istiyorum sana oğlum 3 yaş 3 aylık

Dil konuşma geriliği var

Zorluk cekermi sence ve ücreti nedir oranın konusmayan çocuklarda varmiyidi
(846 puan) tarafından
Benim kızım da konusmadigi için gönderdim zaten benim ki başladığında 2 yaş 9 aylıkti öğretmenine belirttim durumu o zaman cümle kurmuyordu ilk haftalar öğretmeni ile hep konuşuyordum sadece iletişim de sorun yaşıyoruz zor anlıyorum diyodu yaklaşık 2 ay sonuna benim kızın dili Bi açıldı maşallah susmak bilmedi hix bir sorun da yaşamadı hatta kuran alfabesini de öğrendi harekeleri falan da öğrendi tutturmayi öğrenemedi Bi onun dışında İngilizce Bi çok kelime öğrendi
tarafından
Ücret neydi peki
(846 puan) tarafından
Geçen sene senelik ücreti 5500du bu sene senelik ücreti 15 bin
tarafından
Anladım canim
0 oy
(122,943 puan) tarafından
biz alisana kadar yarim gun alisinva tum gun ginderdik hep
(846 puan) tarafından
Ya benim kız alışır geçen sene çok seviyordu çünkü kreş çıkışında mızmızlaniyodu eve gitmek istemiyorum arkadaşlarimla oynucam diye
0 oy
(212 puan) tarafından
Bnmki 2018 li..geçen sene yarım gün verdim onda bile çok sıkıldı. Bu sene de yarım gün verecem. Tam gün zor maalesef 
(846 puan) tarafından
Benim kızım çok seviyor işte geçen sene 6 saati çıktığı zamanlad ağlıyordu biraz daha durmak istiyorum eve gitmek istemiyorum diye çok seviyor ama işte yarım gün yeterli olur mu bilemedim
0 oy
(4,813 puan) tarafından
Öğlene kadar yeterlı benve tum gun okuöda gecırıp bıkmasın cocuk 
(846 puan) tarafından
Geçen sene 6 saati çok eğleniyodu ama evsg bu sene ağır gelebilir bende ondan korktum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 297 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Durunun Annesi (4,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 570 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 97 göst.
8 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 263 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Aslı saray (385 puan) tarafından soruldu

405,846 soru

12,163,276 cevap

36,612 kullanıcı

...