0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ev temizligine giden varmi arkadaslar yada merdiven silmeye cocukla birlikte kabul edermi gundelikciler boyle yerler  bebegim 1 bucuk yasinda bebekle birlikte temizlik yapabileceğim yerler nereler acaba tek başımayım gelirim yok 

6 Cevaplar

0 oy
(1,426 puan) tarafından
Merdiven silme işi zor olur zaten 1,5 yaş hareketli Allah korusun kayar düşer. Ev temizliğine de bilemedim ev sahipleri kabul etmeyebilir. Çocukla mı uğraşcan temizlikle mi
tarafından
Merdiven silerken belki binadan iyi anlasabilecegim birine birakirim bitince alirim  ev iside bulunca burda olur genelde belirtirim aslinda
(1,426 puan) tarafından
Tanımadığın birine bırakabilcen mi ben güvenemezdim şahsen. Size yakın babane anane vs yok mu güvenebilceğin
tarafından
Aileler gorusmuyorlar bizjmle bu yuzden tek basimayim zor şartlar altinda mecburum birakmaya 1 saat te olsa
-Reklam-
0 oy
(19,438 puan) tarafından
Ev temizliği belki olur. Bilgim yok. Ama kendini sevdirirsen devamı gelir bence. Adım atmaya denemeye değer 
0 oy
tarafından
Onu bence ev sahibine demen gerek evde temizlik yaparken bebeğinin önüne bez serer eline yiyevej ve oyuncak verirsin yada kağıt kalem 
tarafından
Aynen oyyle bide ne kadar aliyorlar hicbi bilgim yok
tarafından
Benimde hiç bi fikrim yok yaa Rabbım yardımcın olsun
tarafından
Cumlemizin
0 oy
tarafından
Bızım apartmana benjmle yasıt bır kaıdn gelıyordu cocugu kangrudaydı merdıvenlerı sılıyordu, 2-3 kere ben aldım cocugu sagolsun guvendı verdı zaten 1 saat suruyo anca 4 katlı apartman ama cogu yerde kangurusunda yapıyormus işleri
tarafından
Demek ki yapılabilir yani bende güvendiğim birine emanet ederim 1 saat kadar sonra alirim zaten yani oyalanir zaten durur hani bide ne kadae aliyorlar
tarafından
Bızım apartman 4 katlı gırısı de ufak aylık 800 alıyor haftada 2 kere gelıyor ama dedıgım gıbı 45 dk suemuyor yani cocuk da buyudu artık 3 yasında oldu onun yanında gezıyor valla ben alayım dıyorum gelmıyo essek bana :)
tarafından
Buyumus simdi kolay olur
0 oy
(11,803 puan) tarafından
Üzmek istemem ama çocukla kabul edeni bulmak zor canım.
tarafından
Iste sorusturdum ama donen olmadi cok binadan biri benimle yakin ona haber biraktim olursa haber etcek cocuguda soyledim kabul eden olursq
(11,803 puan) tarafından
İnşallah olur bacim
0 oy
(246 puan) tarafından
Ev temizliği değilde çocuk yada bebek bakabilirsin kendi evinde daha iyi olur
tarafından
Onu dusundum ama kendi kizima bakamiyorum evde yemek icmek vs konusunda bu imkansiz
(246 puan) tarafından
Temizliği daha zor bacım çocukla onu nasıl yapacan
tarafından
Mesela bi odayi temizlerken bebegimi bi odaya koyarim onune biseyler veririm oyalanir yani ilk once kabul edebilecek birini bulmak gerek haber biraktik bekliyorjm
(246 puan) tarafından
İnşallah çıkar canim Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin Allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gamzeakarsu (1,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 178 göst.
20 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ruya123 (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bkr48 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu

408,125 soru

12,257,570 cevap

37,275 kullanıcı

...