0 oy
65 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
3 yaşında bugün tamamen bıraktım bezi sabahtan beru takmadım ne çiş ne kaka ikisinide ne altına ne tuvalete yapiyo lazimligina oturtuyorum yapmıyor tutuyor sanırım daha öncede denemiştim hep beze geri döndük hiç söylemiyordu çiş kaka hep altına yapıyordu bugünden itibaren kesin başladım ama hep tutuyor sabahtan beri hiçbirşey yapmadı bisey olur mu

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Meden bukadar gec kaldiniz tuvlet egtimi icin
(829 puan) tarafından
2 yaşından beri deniyoruz yok yapmıyor çok inat en son hep altına yapıyordu çok zorladı olmuyor baktım geri döndük hep beze 3 yaşından sonra dene çok zorlama dedi hemşire ben yine de ara ara hep denedim ama sonuç hep hüsran hala yapmıyor yine altına yapmış simdi
(1,432 puan) tarafından
3 yaş çok da geç değil aslında bıraktırmak için
(829 puan) tarafından
3 yas tam ideal dönem diyorlar ama inat olunca çok zor oluyor kıvranıyor resmen ama yapmıyor azar azar hep pijamasina yapiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hazr degl bence canim bezle 2 gün sonra tekrar dene 
(829 puan) tarafından
Benim kıza kalsa hiç hazır olmuyor ki biliyor söylüyor konusuyor orası tuvalet değil burası tuvalet buraya yapıcaz diyor ama yapmıyor herşeyin farkında biliyor ama tek sıkıntı yapmıyor konuşup anlatıyorum defalarca ya dinlemiyor dinlese de yine yapmıyor ne olacak bilmiyorum ya şu an en büyük sıkıntım bu oldu

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 193 göst.
18 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 279 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
7 cevap 136 göst.
27 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu

412,137 soru

12,407,140 cevap

44,655 kullanıcı

Kategoriler