0 oy
647 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (711 puan) tarafından
Maalesef ki paraya değer verenler karısına çocuğuna değer vermiyor !! Sabah sabah bana ettiği lafa bak sen çalış para kazan ben çocuğa bakarım diyo ya çocuğa bakmayı basit bisey sanıyorlar herhalde Allahım nerden evlendim şununla en son ya koca katili olacam ya da tımarhaneyi boylayacam!!! 

16 Cevaplar

+1 oy
(2,915 puan) tarafından
Hiihhh tabi tabi yaa oglum hasta en basitinden qrip oldu bogazi sisti esim dayanamayip kafasini duvara vurmaya basladi en ufak aglamada hadi hadi al sustur bi sey oldu duyo agzimin icine bakiyo bebege yardim ediyim diye 2 gun atesi var esim ondan beter oglumu mu avutsam esimi mi sasirdim erkekler size soluyorum vi tarafinizi sisirmeyin biz olmadan bi *** yiyemezsiniz 

Bu arada sozlerim icin uzginum benimde esim bazen butun gun napiyosun ki diyo tabi şaka yapiyo guya ama benimde sinirlerim bozuluyo aklima geldi simdi
(711 puan) tarafından
Aynen şakaya vurup alttan alttan laf sokuyorlar..Senin eşin yine ne güzel dayanamıyor çocuğunun hasta olmasına benim ki de aman hasta olur iyileşir ne abartıyon diyo hastaneye bile götürmüyo
(2,915 puan) tarafından
Yaa nedenki bebek bu ihmal etmeyin Allah korusun yarin bir gun baska sorunlar ciksr pisman olur o zmn esin ben 1 gun erteledim disi cikiyo sandim megerse bogazi sismis yavrumun
-Reklam-
0 oy
(491 puan) tarafından
Terbiyesize bak hele niye calisacakmissin eşşek gibi bakacak evlenmeseydi o zaman 
0 oy
(155,778 puan) tarafından
Yaa bazi erkekler cidden insani katil eder kendi ne b.k yiycekmiste senin calismani istiyo cinsiyey degistirsin 

Kadin calismali tabiki kendi parasini kazanmali ama erkek evde oturup cocuk bakmamali ina erkek denmez o zaman neysen ben agzimi bozmiyim
(711 puan) tarafından
Çalışmak zor geliyor beyefendiye ama hayatin kanunu böyle ben napabilirim sonuçta bende evde yıpranıyorum ama onu gözü görmüyor bile
0 oy
tarafından
Mesela eşimden daha yuksem maaşlı bi is bulsam ben dusunebilirm böyle bseyi. Çalışmak erkeklerin görevi ev cocuk kadinlarin olarak bakmiyrm duruma ben. Suan calismiyosamda kizim babaanne yada anneanne yaninda büyümesin diye
(711 puan) tarafından
Bende çocuğumu kimseye güvenip bırakamıyorum maalesef bi kac kez anneme bıraktım 2 aylık bebege bal reçel falan vermiş su vermiş ben bunları sonradan öğreniyorum tabi
tarafından
Yani birinin bebegine bakmasi demek onun da üzerinde hak sahip.olmasi demek. Bi de genelde anneanne yada babaanneyle büyüyen çocuklarda otorite sorunu oluyo. Anne hayir diyosa babaya gidiyo o da hayir diyosa ona kim bakiyosa ona gidiyo. Illa evet dicek biri cikiyo
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Cnm tamam de çalış baksın 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Benim eşim de şakayla karışık bunu diyor ama akşam 10 dk 4 bucuk aylık oğlum a katlanamıyor.Belli bir süre çocuğu babasıyla yanlız bırak sonra eşin gelip bakması bayağı zormuş diyecek 
(711 puan) tarafından
Güvenemiyorumki nasıl bırakiym çocuk ne kadar ağlasa umursamıyor ağlar ağlar susar diyor ben ailesiyle aram bozuk çocuğu telefonda onlara gösteriyo  maalesef bıraksam bile aklım çocuğumda kalır benim
0 oy
tarafından
Çocuğu bırak 1 gün bakabilirse baksın. Eşim çalışmıyor olsa benim işim olsa mecburen bakardı çocuğa. Benim karşı komşum öyle , ikiside öğretmen , adam ihraç edilmiş kadın çalışıyor , adam akşama kadar evde çocuk bakıyor. 
(711 puan) tarafından
Her adama da bırakılmaz ki erkek milleti ne anlar çocuğa bakmaktan
0 oy
(181 puan) tarafından
Saçma bir cümle kurmuş esin canım. Kusura bakma yani. Anası onu çok mu kolay büyütmüş de öyle diyor
(711 puan) tarafından
Anası da kendisi gibi vurdumduymaz olduğu için kolay büyütmüştür biz herseyini kafamıza takıyoruz
0 oy
tarafından

Sana eşşek gibi bakcak kulakları sallaya sallaya hemde onun görevi evini görüp kadınını kimseye muhtaç etmemek pislik adi herifler sinir oluyorum böyle ipsizlere

0 oy
tarafından
Keşke benimki de izin verseydi de çalışsaydım eve para getiren tek kişi olmaya bile raziyim:))
(711 puan) tarafından
Neden izin vermiyor ki genelde erkekler çok sever çalışan kadını
0 oy
tarafından
Neden çok mu çalışıyor cnm konu nerden oraya geldı
(711 puan) tarafından
Evde bocekler var bir gece başka yerde kalalım evi ilaçla dedim o da olmaz dedi bende sen hiç bu çocuğu düşünmüyorsun dedim o da sen çalış ben bakayım çocuğa dedi yani o konuyla bu konu ne alaka bende anlamadm
tarafından
Keşke tmm çalış deseydın
0 oy
tarafından
Bence kabul et ve derhal bir iş bul.

Kalsın bakalım, çocuk, kirli çamaşırlar, ütü, yemek, temizlik, alışveriş, ıvır zıvırla. Çek kapıyı çık sabahtan, akşam geldiğinde de çocuğa iki agu yap, ye yemeğini, giy pijamanın, çayını bile kocadan bekle, al kumandayı eline. 

Mutlu olursun, valla diyorum. 

Sen mutlu olursun da kocan kaç gün dayanır iddiaya girin, çeyrek altınına :) 
0 oy
tarafından
Bende çalışsam eşim bakar cocuguma şuan kendi calisyo yeri gelir o bakar ben tek kalınca ben bakarım hala çocuğu paylasamamk mi derdi anlamadım ? 
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Bunda kotu birsey yok ki yeri gelir sen calismak zorunda kalirsin o cocuga bakar 
0 oy
tarafından
Rabbim ıslah etsin. Evlenirken aklı neredeymiş. Evleniyor bir aile kuruyorsa buna bakmakla yükümlü olduğunu bilmiyormuymuş. Tövbe tövbee...
0 oy
(147 puan) tarafından
Böyle bi tipte eşimin tarafinda var halasi çalışıyor kocasi evde yatıyor bi engeli de yok dalyan gibi adam gurursuz herif . şaka gibi ya bu insanlar..

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 268 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (162 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 735 göst.
16 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Adanalibelammm (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,921 soru

23,754,152 cevap

315,020 kullanıcı

...