0 oy
313 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,208 puan) tarafından
Kızlar anahtarım kayıp ev anahtarı doğalgaz döşendi eve ev o gün dandini oldu resmen neyse kaynanam da mutfağı temizledi gece acıktım bakındım ama ekmeğin yerini bulamadım neyse indim bundan aldım bana da dolabın içinde dedi neyse indim o kadar dedim ekmek aldım eve geri çıktım bişeyler yedim yattım uyudum sabah kalktığımda mutfak masamın üstünde ekmek poşeti vardı çok garibime gitti bu olay ( çalışıyor sabah saat 6 da kalkar) daha öncede anahtar ile eve girme olayları var

11 Cevaplar

0 oy
(14,146 puan) tarafından
Cevabi kaynananda bence bu sorunun 
(2,208 puan) tarafından
Öyle öyle ama bende diyecek biri değil işte tahmin sadece günah almakta istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Kilidini değiştir ya o ne oyle. Hic gelemeyecegim bi durum
(2,208 puan) tarafından
Evde 2 tane göbek var kendim yapabiliyorum 2 sene üni de tek başıma yaşadım da yalama yapmış bir tanesi değiştiremiyorum kırmakta istemiyorum kapıyı yarın memlekete gıtcem başıma iş çikmasın bide kapanmaz daha kötü ya öyle
(52,854 puan) tarafından
memlekete gitmeden degistirsen daha iyi olur aslinda
(2,208 puan) tarafından
Yalama yapmış bir tane parçasi hiçbir şekilde çıkmıyor canım olsa yapıcam ama asla çekiçle kırmaktan korkuyorum
(52,854 puan) tarafından
kendin degil anaharci yapacak
0 oy
(6,719 puan) tarafından
Ayy ne geziyor al hemen en sinir olduğum şey 
(2,208 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım tahmin sadece olsa da bende demez o hayatta
0 oy
tarafından
Kayınvalidene sorsana müneccim miyim ben ayoL
(2,208 puan) tarafından
Valla canım olsa bile bende diyecek biri değil ne yazık ki
0 oy
(20,255 puan) tarafından
Üst kilidi kapatırım ben bazen eşim bile zili çalmadan giremez :)
(2,208 puan) tarafından
Eşim zaten anahtatı olsa da zile basar mdslxkdldnşdkdkdd ama bilemedim dün bana dolapta dedi bulamadım neyse dedim aldım ekmek ondan sabah bir uyandım madanın üstünde
(52,854 puan) tarafından
ee bide uyurken girmesi daha kötü ya hep giriyongeziyo diye düşünür huzursuz olurum ben
(2,208 puan) tarafından
Canım hamileyim yaz günü iç çamarşırım ile uyudum evde tekim da eşim yeni gelmişti duştaydı kapının üstünde anahtar unutmuş neyse böyle koridorda odaya doğru gelen bir gölge var dedim bismillah bana geldiler alacaklar kafasını uzattı baktı tabii Gördüm anne ne yapıyorsun sen yaaa insan sen verir ödüm patladı hadi girdin insan kapı tıklatır ya  da seslenir bişey yapar eşim bir çıktı ordan koşa koşa kaçtı korkusundan
(20,878 puan) tarafından
Yuh valla yuh
(20,255 puan) tarafından
Yani ne gerek var demi ama meraklılar işte canım benim eşim uzun süre bekar tek yaşadığı için zil çalma alışkanlığı yok normalde sorun etmem ama bazen onun habersiz girmesi bile uygunsuz oluyor kaldı ki evimden olmayan biri asla musade etmem. Bizde uzun misafirlikleri oldu eşim bir anahtar yaptıralım giderken alırım dedi. İkimizde çalışıyoruz diye. Sen kendi anahtarını ver dedim evin üçüncü bir anahtarı olmasını bile istemedim
0 oy
tarafından
Ortaya laf at anahtarımı sende unutmuş olabilir miyim diye. 
(2,208 puan) tarafından
Daha önce yaşadık Bende değil diyor kavga ediyor hemen
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Küçük kamera al koridoruna koy gelirse izle sonra ona izlet bingo en azından kilit de değişir birdaha da yapmaz hiç hoşlanmam kontrol eder gibi gece eve girmesi hiç hoş değil ve anahtarı kapı üzeründe  bırak kapı dışardan açılmaz 
(2,208 puan) tarafından
İşte anahtarım olsa ortada yapıcamnç ama yok
(870 puan) tarafından
Dekı anne ekmek vardı o ekmegi ben atmadım ki kattı kımse de yok evde sen mi kattın de he dese ver ceavpını al anahtarı yok desende anahtar sende var ben bılıyrm  yoksa ekmk kendi kendine ayaklanıp gelecek halı yok de sıcak taze ekmek mı
(1,716 puan) tarafından
Sor de anne anahtarı mı düşürmüşüm burda mı düşürdüm aceba diye tepkisini ölç bakalım ne cevap vericek
0 oy
(52,854 puan) tarafından
ee sordaydin sen mi koydun diye
(2,208 puan) tarafından
Canım daha önce böyle bir olay oldu yok dedi kavga etti 1 saat sonra çıkarttı getirdi
0 oy
tarafından
Benim sağlık sorunlarım var ailelerden çok uzaklardayiz keşke yakınımda olsalar anahtarı verirdim ama sizin kaynana gibi saygısızlık yapıp girmezler asla 
(2,208 puan) tarafından
Öyle olsun valla soru değil hu eve sessiz girip geziyor bir gün öyle çırılçıplak gördü beni eşimin de evde olduğunu biliyor açmış kapıyı sessiz sessiz gölge geliyor yatak odasına yavaş yavaş bir gram ses yok ama eşim çıkrı kızdı bsğırdı çağırdı koşa koşa gitti bu hareketler de yapılacak şeyler değil benim kendi ailem de yapsa arıza çıkartırım
tarafından
Tövbe estağfurullah ne tuhaf ya
0 oy
tarafından
Hemen kilidi değiştirirdim ne olur ne olmaz.
0 oy
(77 puan) tarafından
Bizimkilerde aldı 1 saat uzaklıktayız neymis birsey olursa giderlermis gönülsüz verdim ama alindi
(2,208 puan) tarafından
Kız benim haberim bile yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 107 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 283 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simitcikiz (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,151 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simitcikiz (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 934 göst.
22 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,261 soru

23,690,828 cevap

310,930 kullanıcı

...