0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından

image

benim eşim işteyken beni aramak yerine kız kardeşiyle uzun uzun sohbet ediyor nedense araya bir mesafe koyamadı 40 dk mesela konuşuyor bazen siz olsaniz ne yaparsınız sonuçta ailesi siz oluyorsunuz size vakit ayırmayp öyle yapsa 

16 Cevaplar

+3 oy
(2,733 puan) tarafından
Eşimle su an uzağız.  Şimdi bizim yerimize başkalarını araması evet hoşuma gitmez ama burdayken konuşsun yani zaten sabah gidiyor akşam geliyor.  O sürede de konuşmayayım da ozleyeyim. 

Hemde kardeşi yani neden mesafe koysun 
tarafından
Çok dogru
(2,733 puan) tarafından
Estağfurullah kiz :)))
tarafından
Şu uygulamada aklı basinda olan nadir kadınlardansin
(2,733 puan) tarafından
Estağfurullah canım. Sende öylesin.  Görüyorum arada senin yorumlarını bende
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
-Reklam-
+2 oy
(2,736 puan) tarafından
Emin ol seninle rahatça biseylerse paylasabilirse zaten kardeşinden önce önceliği olursun. Biz eşimle akşam yatağa bir gireriz. Konuşa konuşa uyur kalırız. Birlikte ağlarız birlikte güleriz. Ondan sonra emin ol öncelik eş oluyor. Biz anneden kız kardeşten daha yakınız. Bizimle o samimiyeti kuramazlarsa aslında hep uzak kalıyorlar. Bu de bazialri var eşinin hatalarini yüzüne vurur, saygı duymaz, onun yaşam alanına saygı duymaz. Bu adam değil eşiyle konuşmak, eve yere gelmek istemez.
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Kesssiiinnnlikkle doğru
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Her gün mu konusuyor
0 oy
(123,081 puan) tarafından
peki bi kadin evlendi erkegi hayatinda kacinci siraya koyuyo biz neden ilk evladimiz sonra ana babamiz en son esimiz diyoz agaya belesmi ☺️
tarafından
Ağaya beleş miii
(123,081 puan) tarafından
hanim agaya iste yaa ☺️☺️☺️
0 oy
(1,342 puan) tarafından

Benim son attığım posta annesi ne olacak demişlerdi bakalım seninkine ne diyecekler 

Evet çok doğru benimle gülüp evlenmez bacisiyla kkir kikir 
0 oy
(210 puan) tarafından

40 dakika konuşacak ne buluyor .... ailesine özverisiz davranan adamlar beni deli ediyor... malesef artık seninle olan evliliğini kabule dip evet anne baba kardeş atılmıyor kimsenin hakkıda yok böyle birseyi ama evlendiysen ailen önceliğin karin çocukların olacak iki iki dört  arkadaş... ilginç kocan değişik bir kisilik:angry:

0 oy
(4,223 puan) tarafından
Aradaki dengeyi kurabiliyosa sorun yok tabiki annesini de kardeslerini de arasin hobileriyle ilgilensin
0 oy
(328 puan) tarafından
Ana kuzuları lütfen evlenmesin Bizler de ana kuzularıyız ama biz anamızın koynundan onların koynuna girmeyi tercih ettiğimiz için bunlar bizleri buluyor
0 oy
(19,011 puan) tarafından
Ama seni akşam görüyor. Kardeşini görmüyor. Ben eşimin hayatında 1 numara olmak değil de beklediğim istediğim ilgiyi görmeyi beklerim. Çünkü annenin kardeşin yeri ayrı eşin yeri ayrıdır. Kimseyi atmayacak satmayacak. Herkesin hakkını verecek kısacası. 
0 oy
tarafından
Ben de kız kardeşimle konuşuyorum diye eşim kıskanıyor. Sen de aynı eşim gibisin. 
(249 puan) tarafından
Kıskanmak değil canım sürekli ne konsue insan
tarafından
Sen kıskanıyorum cânım kardeş yani sen yokken o vardı özlüyordur konuşur
(249 puan) tarafından
Onla kalın o zmn
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım bunu hergun yapıp seni ihmal ediyorsa hiç hoş değil gerçekten ama sanada özen gosteriyorsa hiç onemseme konuşsun erkekleri fazla önemseyin ve kendilerini dünyanın merkezleri sanıyorlar 
0 oy
tarafından
Eşim ne beni ne anasını ne bacısını kimseyi aramaz o yüzden sıkıntı yok bizde 
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Kardeşiyle arasına ne kadar mesafe koyabilir komşu kızı değil öz kardeşi veya öz ablası yani mesafe koymasını beklemen cok yanlış,bende ailemle günde saatlerce konuşurum yeri gelir eşimin yanında 2 saat konuştuğum oluyo hic bi zamanda lafını yapmadı benim ailem eşim çocuklarım ama eşimden önce beni yetiştiren emek veren büyüten bi ailem var onlari da öteleyemem istediğim saatte istediğim süre konuşurum ne eşim bana karışır nede ben ona karışırım 
0 oy
(17,208 puan) tarafından
Senide kardeşini de gözetiyirsa bunda sorun yok bence 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
40 dk uzun bı sure muhtemelen bı sorun ile ilgili konusmuslardir her gün 40 dk konusmuyordur heralde.Sadece şu kelimeye takıldım.Bir mesafe koyamadı demişsiniz neden mesafe koyacak kardesine sırf evlendi diye.Erkek.cocuk evlenince ailesinin daha dengeli davranması lazım sabah erken aranmaz gece geç aranmaz evine gitmek istersen geline haber verirsin evin hanımı o çünkü...Yada gelin evdeyken ondan gizli oglunla kardeşinle odalarda gizli konuşulmaz.Bu dengeyi tutturmak önemli.Ama evlendi diye kardeşim bana niye mesafe koysun.O benim canım.Ben kardeşimin evlendiğini kabul edip aile hayatina saygı duyar özen gösteririm.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 170 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 311 göst.