Biz 7 ay 4 günlük olduk artık çok şükür. Bu aralar yemek yemese de Bi gülüşü beni benden alıyor ❤️ okuma yazma öğreniyoruz şaka tabikide
Kızçemi özlemişsiniz önceki postta hep sormuşsunuz size atayım dedim anneler çünkü biz burda beraber büyüdük her sıkıntıyı beraber paylaştık ❤️ kızlar geçen beyin cerrahına götürdüm ya kucağına alır almaz evet denge sorunu var dedi nasıl anladınız hocam dedim bak sallanıyor dedi korkuyor dedi. Zaman geçtikçe bu artıcak dedi. Bide ayak üstünde tuttuğum zaman sağ ayağı dışa dönüyor sol düzgün 4 aylıkken ortopediye götürdüm normal dediler ama içim rahat değil bidaha götürcem randevu aldım onada sonradan pişman olmamak için.
Böyle böyle uğraşıyoruz kızlar sizi seviyorum ❤️❤️
Masallh canım tokasida yakıyor ❤️
Oyyy kurban ölürüm sana ben maşallah prensesime maşallah benim çiçeğime rabbim sana bağışlasın kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum her zaman
Maşallah mizginimize Allahım aşifa versin ikinizde çok güçlüsünüz allahın izniyle geçicek bu günler
Oyy masallah kuzuma sağlıklı hayırlı ömrü olsun
Yerim seni yer yer
Biliyor musun annesi burdan bakınca hiç farkı yok diğer bebeklerden hatta çok çok tatlı özel bir bebek MİZGİN
Ben umuyorum hatta hissediyorum ki MİZGİN kızımız herşeyi üstesinden gelecek çünkü annesi o kadar güçlü ki ♡ ve buradaki anneleri ablaları ona dualar ediyor arkasında olsun dualarımız miniğin herşey güzel olsun
Eee benim oğlumda sallanıyor oturamıyor mizginden 10 gün büyük hatta oğlumu koltuk altından tutunca ayağının üstüne basmıyor yürümek ister gibi adım atıyo bizim doktor normal diyo başka doktora daha götür istersen hatta iki gündür dönmeye başladı
Maşallah kuzucuğa
Kara kaşına kara gözüne kurban olurum onun yaa maşallah
1,493,187 soru
24,397,719 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın