0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (844 puan) tarafından
Kızlar kızımın makatinda çatlak var kakasını yaparken kanaması oluyodu bulunduğum şehir de çocuk cerrahına gittik kolonoskopi olması lazım dedi tabi bizim içimize sinmedi bir de eşim çok pimpirikli başka Bi şehir de profosore gittik krem ve ilaç verdi tedavi olmadan kolonoskopi yapılmaz dedi ve diyet listesi verdi şuan ilaç krem diyet idare ediyoruz 3 gün oldu kanama yok şükür ama catlak duruyo çocuğun da hiç yaşayan var mı bu süreci nasıl atlattınız uzun mu sürüyor iyileşmesi 

4 Cevaplar

0 oy
(14,123 puan) tarafından
Gecmis olsun postun ciksin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla kuzum benim catlamıstı cok zor sabır versin yavruna ama kesin bir tedavi söylim sarı kantoran yagı makatin dısına sur sonra kulak copuyle yagı makat icine sok cıkar acısı olmaz 1 hafta surmez makat hemen iglesir ben doktorlara gittim ilaclar verildi ama sari kantoran iglestirdi beni 
(844 puan) tarafından
Sağol canim deniycem
(1,250 puan) tarafından
Ayrıca sarı kantaron basurada çok iyi geliyo
0 oy
(208 puan) tarafından
Oğlum 5 yaşında geçen sene gcirdi çok zor bir süreç 
(844 puan) tarafından
Kaç ay sürdü peki bir de etki gördüğünüz bir şey oldu mu şunun sayesinde daha çabuk geçti Diyeceğiniz bir de sizinde kanaması oluyomuydu
(208 puan) tarafından
Evet oldu aktarcıya gittim aktarcı bana bir karışım yaptı o karışımı her gece bir hafta boyunca pamuğa pamuğa damlatıp affedersin p******* koyuyordum gece sabaha kadar çok şükür onun üstüne hiçbir şey kalmadı
(844 puan) tarafından
İçeriği neydi peki öğrenme imkanınız var mı
(208 puan) tarafından
Valla bilmym söylemedi meslek sırrı dedi bna ama onu ilk kullandigimix gün etkisini gördük
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Kremler ne ben Fito krem kullanmıştım çabuk geciriyo kabızlık varsada oralac şurup var ondan içebilirsiniz tabi sağlık ocağına danış ben hamilelikte bile iciyom o suruptan 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 583423 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
21 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mys62 (3,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 258 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu

405,685 soru

12,156,113 cevap

36,592 kullanıcı

...