0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (85 puan) tarafından
Kızlar 2 normal doğum yaptım şimdi 3 cuye hamileyim 39+5 günlük ama bebek ters olduğu için sezeryan düşünüyorlar her gün kontrole çağırıyorlar sırf bu yüzden daha artık gerçekten çok yoruldum çok sıkıldım hergun git gel yapmaktan bu saatten sonra bebeğin döneceğini zannetmiyorum daha sezeryana almak için neyi bekliyorlar inanın hiç anlamış değilim Kacinci hafta da alırlar sizce sezeryana 

5 Cevaplar

0 oy
(5,898 puan) tarafından
Bişey kalmamış zaten bugün yarın doğum  derler bnden sana tavsiye bol bol kahve iç  yürüyüş yap  doktor kalk dediği Zaman iyi oluyr
(85 puan) tarafından
Kahve hastasıyım zaten :)))
(5,898 puan) tarafından
Bn sezeryandan çıktık kızımda çok ağrım oldu başıma vurdu narkoz oğlumda önlem aldım doktor icebilirsin dediği an Su ısıtıcı gotrdum bı o bı su bı o bı su Allah yardım etti taburcu oldum eve geldimitfaga grdim düşün srtik
-Reklam-
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Kaçıncı hafta da derken canım son haftada dasin zaten :) yani muhtemelen alırlar kendin söylüyor musun
(85 puan) tarafından
Canım doğru son haftadayim zaten salı günü çağırdı 40 hafta oluyor sonra bana dediki salı günü gel sonra her. 2 gün de bir gelirsin kontrole diyor o yüzden diyorum
0 oy
tarafından
Benim 40+4 de sezaryan yaptılar 41 haftaya kadar bekliyorlar 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Planlı sezeryan olucam nasipse 38+3 e verdi gün doktorum.Genelde de o güne verirler.Sikinti varsa daha erkene çekiyorlar.Doktor iki normal yaptığınız için belki normal gelir diye bekliyor olabilir.
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Doğum sancısınla dönebiliyo bnce iki çocuğunda varmış acele etme iki üç günün kalmış nerden baksan bazı ebeler vea doktorlar döndürüyor 
(85 puan) tarafından
Evet ama yeri daralmış dönme imkanı hiç yokmuş doktor öyle dedi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 303 göst.
2 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Derinimo (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 650 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensesannesi8732 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,864 puan) tarafından soruldu

410,705 soru

12,357,635 cevap

41,159 kullanıcı

Kategoriler

...