Kızlar kilo alıyoruz sişlikler var bildiginiz üzere yüzükleriniz geliyor mu hepsini takıyor musunuz benimkiler artık biraz sıkmaya başladı eşim yüzük konusunda çok hassas alyansı çıkarmamı hiç istemiyor bazen sıkıyor filan diyorum hiç oralı olmuyor sizler ne yaptınız bu konuda
Sabahları şiş oluyor sadece ondan sonra iniyor şişliği:) ama yuzuksuz kendimi tuhaf hissederim hiç alışık değilim yuzuksuz gezmeye hiç çıkarmam parmagimdan temizliklerde bile durur yani :))
35 hafdam bu gun oldu hic sisliyim yok sukur yuzuyum hep elimde alyans diyil ama söz yuzuyu nisan yuzugun takmıyom pirlanta diye tası falan duser deliririm sinra diyee》》
Yarın 32 haftalık olacağım hiç yüzüklerim sıkmadı önceden nasıl oluyorsa hâlâ da aynı :) Zâten sıkmış olsa eşim çıkartmamı isterdi parmağa giden kan akışı duruyor sonuç da
37 deyim ben dün ilk defa rahatsız etti çıkardım. Annemin umreden getirdiği çok güzel ve bi tık daha geniş bir yüzüğüm var onu takacağım sanırım :) ama eşim ne zamandır rahatsız ediyorsa takma diyor eşiniz biraz anlayışlı olmalı kan akışı önemli, böyle anlatın. Sıkışır filan Allah korusun
Benim 3. Gebelik cnm ve 2 sindede hic ödem olmadi insallah bundada olmaz henuz cok baslardayiz bakalım aksine bende evlendim evleneli hic takmiyorum sadece disari cikacagimiz zmn takiyorum bizimkide hic takilmaz oyle seylere :))))
Kaç haftada odem oluyorki bilmiyorum ama ben 28+3haftaliğim yuzuklerim genişti bana tektaşim beştaşim hala duşuyor elimden inşalla hiç sıkmaz şişmek istemiyorum;))
Hiç bisey takmıyorum) misss))
29haftaligim uzun bı süredir takmıyorum zaten evrede takmazdim bı yere giderken takıyorsun şimdi hiç takmıyorum esimde bişey demedi desede karnım kocaman kim bakar bana faln faln diyom
Benim tek tasimm cok sıkıyor du esim yenisini almis hediye kare tektaslardan :D
Ben evdeyken takmıyodum dışarı çıkınca takardım ama doğuma son 1 ay kala takamıyodum parmaklarım şişmişti olmuyodu yüzüklerim. eşim de sorun yapmadı olmuyo diye. Doğumdan sonra alyansımla beştaşım oldu ama tektaşım olmadı o yüzden değiştirdim. Şimdi de dışarı çıkınca falan kızımın malzemelerini toplarken onu unutmayayım bunu aldım mı derken hiç aklıma gelmiyo yüzüklerim :))
Oldu hassas olan eş yüzünden parmağım kangren olsun. valla kullanmıyorum ne oluyor evli olduğumu cümle aleme o parmaktaki yüzük mü gösteriyor acaba?? Hamile halim yeterli olmuyor mu ? Ya da ben hamilelikten önce de arada unutur takmazdım . Gerçekten sinirimi bozuyor bu yüzük davası allahtan ben böyle birşey hiçbir zaman yaşamadım
Benim tam tersi parmağıma bol gelio :)
Sattım yenisi aldım yine parmaklar şiş . Zar zor. Kremleyip takiyorum. :)))) sahte bı yüzük. Al. Derim. 3-5 liraya alyans gibi olanlardan.
Parmağına olan. Onunla idare et.
Canm okadar hassas sa bu donemde kullanman icn altn yada gumus bi alyans alabilir ;)))bnm de skyo artk ama ayri ayri takiyorm ikisini de
Canım biz borç yüzünden yüzükleri sattık benim 7 tane eşim in bir tane yüzüğü vardı hepsi satıldı ha 7 tane dediysem hepsi ya 200_400 arasiydi fiyatları yani hepsi ucuzdu
Yuzugum yok parasizliktan bozdurduk :D olsaydi suanda hala takiyo olurdum :D
37 haftaligm daha dun cikardim :D
Ben şişmeye başlayınca alyansımı çıkardım allahtan sonra doğuma son haftalar kala tektaşım ile bi yüzüğüm daha vardı inceydiler çıkaramadım neler denedim. En sonunda eşim sivri bi penseyle kesti. En iyisi şişmeye başlayınca çıkarmak
1,492,933 soru
24,393,605 cevap
349,487 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın