0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (1,084 puan) tarafından
İyi geceler kızlar ya içim içimi yiyor acaba hamile miyim diye normalde adet duzensizlihim vat geçen ay 23 günde olmuşum ondan önceki ay 25 günde olmuşum 24 gün oldu şuan biteli eşimde de sipermleri yavasmis bir aydır ilaç kullanıyordu kasıklarımda keskin bir ağrı var idareinizi titarsiznkz öyle sancı yapar ya sürekli afedersiniz öyle sancı oluyor ve sürekli tuvalet cikiyorum özür dilerim bu da gebelik belirtisiymis nette öyle yazıyor ikinci için uğraşıyoruz ama ilk bebeğim evelndikten hor ay sonra olmuştu 2 yıldır ikinci için uğraşıyoruz ama Allah hayırlısını versin inşallah sizce olma ihtimali varmıdır ya akıntı oluyor gibi hissediyorum ama yok ama kasıklarımda çok ağrı oluyor kusura bakmayın uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin.

4 Cevaplar

0 oy
(2,580 puan) tarafından
Test al yap canm.simdi hamileisndir desekte olmaz değilsin desekte. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 
(1,084 puan) tarafından
Sağol canım sabah gidip Alaçam yapacak Dua eder misin benim için Allah'ım hayırlısıni versin inşallah kaç aydır acaba varmıdır diye artık gerçekten yoruldum
(2,580 puan) tarafından
Ederim tabi Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla versin canım
(1,084 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah Rabbim sevdiklerinin acısını gostermesin
(2,580 puan) tarafından
Amin kuzum hepimziin inşallah hayırlı haberlerinle gel
(1,084 puan) tarafından
İnşallah canim
-Reklam-
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Regliniz hep bu şekilde oluyorsa buna duzensizlik denilemez.Gayet düzenli bence.Sık idrara gitme hamilelik belirtisi olabileceği gibi idrar yolu enfeksiyonu belirtisi de aynı zamanda.Bi kaç gun daha bekleyin kan verip baktırın regl olmazsaniz
(1,084 puan) tarafından
12 günde adet olduğum oluyor 15 günde vs ben son iki ay için oyle yazdım teşekkür ederim:)
0 oy
(4,413 puan) tarafından
Kuzenimin de adet düzensizliği vardi iki aylik hamileydi ogrendiginde :) 
0 oy
(195 puan) tarafından
Bende geçen ayim 19 hasta oldum test yaptım çıkmadı düzenlidir adetim ama bı kaç gün daha beklim dedim şimdide gogsumde ağrı hasasiyet var sık idrara cikiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun belki bu sefer kan veririm sağlık ocağinda
(1,084 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canim
(195 puan) tarafından
Seninde inşallah hakinda en güzeli olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 94 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayse6181 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
20 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kurabiye canavarim (703 puan) tarafından soruldu

410,486 soru

12,347,281 cevap

40,228 kullanıcı

Kategoriler

...