0 oy
174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (892 puan) tarafından
Dün post atmıştım esimle yaşadığımız bir durumu anlattım dün arkadaşlarıyla dışarı çıktı telefonda konuşurken duydum ama bana çıkacağını ne zaman geleceğini yemek yiyip yemeyecegini hiçbir şey demedi gitti ilk defa ben de daha da icerlendim akşam geldi yemek yaptım yedik çocuk uyudu yatakta sarıldı bende ağladım üzgünüm dedim sarıldı öptü uyu uykusuz kalacaksın bebek uyanır dedi daha da kırıldım ben konuşup teselli olmak istiyorum dedim sonra neyin var dedi konuşmanın daha başlangıcında buna mi uzuluyorsun buna mi kiriliyorsun dedi daha da üzüldüm ağladım uyudum çok kırıldım eskiden ofkelenirdim artık uzaklaşıyorum üzgünüm mutsuzum anlaşılmaya ihtiyacım vardi

5 Cevaplar

0 oy
(2,597 puan) tarafından
Kırgınlıklarımi kalbime gömdüm artık gözyaşı bile dokemiyorum bizde kustuk üç gündür konuşmuyoruz 
(892 puan) tarafından
Çok üzgünüm çok size noldu
(2,597 puan) tarafından
Bizimki memlekete yolladı üç gün sonra çağırdı bende bir hafta daha izin istedim diyor ki istersen hiç gelme
(892 puan) tarafından
Çok kırıyorlar yaizk çocuklar küçük olsa da hissediyor bizdeki bu üzüntü onlara geçiyor oyuzden de çok üzülüyorum
(2,597 puan) tarafından
Aynen öğle üç gündür düzeni bozuldu kizimin
-Reklam-
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Kırılırsam önce bi kabuğuma çekiliyorum düşünüyorum acaba gereksiz mi kırılıyorum diye bazsn hormonlardan dolayı saçma sapan şeylere alınabiliyorum sonra geçmiyorsa oturup konuşuyorum zaten eşim anlayışlı hemen gönlümü alır. Aynı şekilde ben de ona davranırım. Aynı evin içinde ne kadar kırgın kalınabilir kiii 
(892 puan) tarafından
Herşeye rağmen kahvaltı hazir diye mesaj attım gördü defalarca watsapa girdi cevap bile yazmadı
(2,377 puan) tarafından
O umursamıyosa sen de umursama csnıns yazık
(892 puan) tarafından
Haklısın artık umursamamaya çalışacağım ama üzülüyorum eskiden olan mutlu yuvamız git gide yok olacak neşe dolu evimiz vardı bebeğim göremeyecek o günleri hep çocuğum mutlu bir yuvada büyüsün istemistim
(2,377 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum hepimiz yaşadığımız şeyleri evlatlarımız yaşamasın isteriz. Onlara daha iyi bir gelecek ve daha huzurlu bir ortam sunmaya gayret gösteririz ama bence annenin ruh sağlığı her şeyden önce geliyor. Sen mutlu ol ki bwbeğin de mutlu olmayı bilsin. Günün çoğunluğunu seninle geçiriyor. En çok seni görüp seni hissediyor. Onun için eğer düzelmiyorsa bazı şeyler kendini üzme ve bebeğinle mutlu olmaya bak. İnan hayatta her şey gelip geçici. Bazı kişiler de öyle...
(892 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsun oğlum için tabiki gayret ediyorum hayır esimi de çok seviyorum oyuzden bu kadar kirilganim zaten onun da beni sevdiğini biliyorum ama bazen sevmek yetmiyor biz kadınlar ilgi istiyoruz anlaşılmak istiyoruz hele de böyle zor donemlerde yani annelik yalnızlık bu süreçler çok zorlu geçiyor hayat zorlu geçiyor dinlenip nefes alacağım veyahutta kafamı dağıtacağım hiçbir imkanım yok moral olacak bişey yok tabiki çok şükür yavrum var ama eşimle  bu günleri yaşayacağımı tahmin etmezdim
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Ben cok kırıldım ve kabuğuma çekildim eşime bakış açım değişti aşk ile bakardım ama artık bakamıyorum sanki başkası var karşımda düzeltmek istiyorum ama olmuyor her konu açılışında ağlıyorum ağır geliyor 
(892 puan) tarafından
Ben çok seviyorum ama çok kırgınım çok üzgünüm bı iki gün sonra göreve gidecek yine yapayalnız kalacağım
0 oy
tarafından
Cok kirilirsam karsimdakini gormem, yok sayarim, onsuz devam ederim. 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Bunları yatakta konuşmak doğru değil bi kahve yapsaydın oturarak kırıldığın noktaları özgüvenli bi şekilde yumuşak dille anlatsaydın keşke
(892 puan) tarafından
Genelde sorunlarımızı uyumadan yatakta uzanıp konuşuruz oyuzden ve bize zaman yok çocuktan anca o uyuyunca dinlenirken konuşuyoruz neyse zaten kahve de icsen boş çay da boş bir yere varamiyrouz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 92 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (939 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 300 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 698 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde AleynanurSidra09 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 371 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu

410,704 soru

12,357,866 cevap

41,188 kullanıcı

Kategoriler

...