0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (243 puan) tarafından

1 hafta önce kızımı kusma ishal şikayetiyle avşke götürdük ilaç verdi ishal kusması durdu fakat hala sürekli yatıp uyumak istiyor hiçbişey yemiyor neden olabilir sizce kızlar dobra Bi daha acile götürdük serum verdiler inanın serum hiçbir işe yaramadı herşeyi yiyen iştahlı kızım şimdi hiçbişey yemiyor vitamin kullansak ile yarar mı kızlar :((

3 Cevaplar

0 oy
(1,591 puan) tarafından
Bı çocuk doktoruna götür canım yada daha atamamistir mikrobu yavrum
(243 puan) tarafından
Tam bir hafta oldu iyileşmesi lazım değil miydi cnm perişan olduk bir haftadır eşimle
(1,591 puan) tarafından
Valla benim ki bir ay yattı aynı şikayetten
(243 puan) tarafından
Saatlerce uyuyor biraz oturuyor sonra ben yatıp uyumak istiyorum diyor tekrar bişey yese o da yok çok canımız sıkkın cnm
-Reklam-
0 oy
(319 puan) tarafından
1 haftada iyileşmeyebilir. Vücut çok yoruldu kendimi toparlamaya çalışıyor. 4 5 gün bekleyin olmadı bir dr a götürürsünüz. Geçmiş olsun
(243 puan) tarafından
Çok sağol cnm inşallah kısa sürede eski haline döner :(
(319 puan) tarafından
Moralimi bozma. Hasta olduğumuzda iştahsızlım olması çok normal. Vücut kendini yemeye kapatırmış hem mikroplarla savaşırken birde yenen şeyleri sindirmek için uğraşmamak için.. Depodan alıyor ihtiyaçlarını. Sıvı şeyler verin sevdiği şeyleri.. Zorlamayın
0 oy
tarafından
Umarım el ayak hastalığı geçirmiyordur çünkü benim Oğlumda böyle oldu sürekli bir yerlere uzanıp uyuyordu sonrasında zaten vücudunda yarar çıktı ay Rabb'im göstermesin çok ağladım çocuğum hiç durmazdi yerinde öyle görünce üzüntüden kahroldum rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin amin 
(243 puan) tarafından
Amin cnm Bi de benim kızım öyle güzel yemek yiyen Bi çocuktu şimdi hiçbişey yemiyor kaç kere götürdük acile genel durumunda bişey yok diyip 1 2 bakıp gönderiyorlar
(243 puan) tarafından
Oğlunuz şimdi nasıl iyi mi
tarafından
Çok oldu cnm hamdolsun iyi bizim 3 hafta sürdü o izler 1 ayı buldu neredeyse kaybolması
(243 puan) tarafından
Probiyotik kullansak işe yarar mı acaba halsizliğine sizce
tarafından
Hiç bilmiyorum cnm bna dolvenle calpolu dönüşümlü ver demişti doktorum şuan hala iyileşme aşamasına geçmemiş ben acile iki kere gidip geldim hiç bişey yapmadılar o günün sabahınds çocuğum küçük küçük noktalar şeklinde belirgin olup akşamında içi sulu yaralar oldu ben tabi durmadım direk çocuk doktoruna gittim gerçi oda geçecek dedi bol bol dinlenmesi lazım bence duş aldır rahatlasn öyle daha iyi gelir probiyotik hakkında bişey diyemem ama meyvesini vs. Eksik etme

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 137 göst.
2 Eylül 2022 Aile kategorisinde Ruhugencanne.. (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Defneay789 (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 274 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu