0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
 ssakin bir semtteyim  böyle şeyler yaşanmaz genelde kadın öyle feryat figan bağırıyor acidan kendinden geçmiş neyseki eşim evdeydi baktı arabanın içinde kadını dövüyorlar mis iki üç dakika durup basıp gitti artık nereye gittiyse umarım yarın bir kadın cinayetine daha uyanmayiz bir kız çocuğu annesi olarak içim çok huzursuz oldu uykum kaçtı kadınlara el kaldıranlarin Allah belasını versin ..

3 Cevaplar

0 oy
(1,782 puan) tarafından
Keşke plaka alıp 155 arasaydınız kimin ihbar ettiğini söylemiyorlar
tarafından
İnan ki sok oldum burda uyuşturucu olayları mülteci olayları çok fazla galiba başlarından atıyorlar
(1,782 puan) tarafından
Muhtemelen kime güveneceğimizi şaşırdık
tarafından
Gerçekten öyle kadın cinayetleri arttı diyoruz ama güvenlik çok yetersiz bu konuda
(13,435 puan) tarafından
Geçen bizde evde oturuyorduk saat uçu geçiyordu gece taa aşşadan üniversite ordan kadın sesı geldi çiğlık yardım
Eşim dayanamadı aradı haberimiz var gidiyoruz yoldayız dediler
tarafından
İyi bari gelmişler en azından
-Reklam-
0 oy
(658 puan) tarafından
Yardım etseydiniz ya bakmak yerine keske en azından polis arasaydınız 
(1,624 puan) tarafından
Allah askina bu ulkede adalet nerde ki yardim etmeye gtsin yapan degl de yardim eden suclu oluyo ya millet korkuyo artk bisey yapmaya zaten polislerde ölüm kalim olmadikca ilgilenmio
tarafından
Aynen öyle malesef örnek veriyorum gişe öncesinde çevirme var taksicinin kimliğine bakıyorlar yolccu yok ya burası sınır buraya mülteci gelebilir terör mensubu gelebilir ki geliyorda adamlar gidip taksicinin kimliğine bakıyorlar şaka gibi değil mi yanındaki yolcu kaçak göçmen katil zanlısı olabilir
(1,624 puan) tarafından
Bnde gebzedeym minibusle istanbul tarafina gecmek zorunda oldgum zamanlar hep rast gelrim cevirme oluyo minibus leri ceviriyolar normal turklerin kimliklerne flan bakiyolar ama yabanci biri oldugu zaman bakmaya gerek duymuyolar buna kac kere rast geldim ayni minibuste oldgm icin kimse aksini iddaa edemez ya sadce polis icin degl hastanelerde bile oyle ki valla
tarafından
Ciddi sorun bunlar
(1,624 puan) tarafından
Tabi ciddi sorun sanki bizim ulkemz degl de baskalarinin ulkelesi gibi davraniyolar bizim kimliklermize bakarken yqbqncilarin bakmamak nedemk ya cok sinir oluyorm boyle seylere gorevini hakkiyla yapmayan herkesin isten atilmasi lazm bosa oyle okuyarak oralara kadr gelmsler
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Çok kötü oldum Allah yardım etsin :(
tarafından
Amin ya bende kötü oldum biraz dhaa kalsa belki apartmanlardan müdahale eden olurdu ama basıp gitti hemen
(2,127 puan) tarafından
Devir çok kötü kim bilir ne yaktılar kadına
Öyle bişey ki kadın olmak bu ülkede çok kötü napçaz bilmiyorum
tarafından
Biz neysede kız evladımı nasıl koruycam endişesinden ölücem
(2,127 puan) tarafından
Kız erkek farketmiyor ki artık millet kafayı yemiş kim kimi öldürürse keyfi ya düşün
tarafından
Malesef

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 187 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu

401,008 soru

12,000,233 cevap

36,182 kullanıcı

...