0 oy
167 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Hanımlar sizce bu yeni çıkan travel sistem Bebek arabaları mı kullanışlı yoksa diğer arabalar mı??

image

image

14 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından
Üstteki ilk doğduğu zamanlar güzel ama sanki sonrasında rahat olmaz 
-Reklam-
0 oy
(1,488 puan) tarafından
Ben Kanz V-go aldım aşırı güzel kesinlikle tavsiye ederim.
0 oy
tarafından
Alttaki model den kullanıyorum biz civil den almıştık 900 liraydi o zaman sanırım.

Çok memnunum bebeğim 16 aylık. Doğduğun dan beri kullanıyoruz
tarafından
Aynisi bendede var cocugun oturdugu yerdeki sunger surekli kayiyodu sonra yatma pozisyonunu fln ayarliyan demir yamuldu duzeltemedik oyle duruyo ustteki gibi aldim ikinciye
0 oy
tarafından
Bence 2 . Görseldeki en güzeli ve kullanışlı ben travel sevmiyorum çünkü sadece ilk zamanlar kullanılıyo
0 oy
(691 puan) tarafından

2 canım travel kullanışlı değil pişmanım aldığıma napacam bilmiyorum :) inatlasınca basıma gelen oldu kullanmıyorum şuan çünkü durmuyor içinde uzandırınca kıyamet kaldırınca düşecek gb oluyor sevmiyor pusette geziyoruz yanı o oyle kenarda kaldı 

0 oy
(486 puan) tarafından
Travel sistem kesinlikle ben menmunum 
0 oy
(744 puan) tarafından
2 numarayı kullanıyorum doğdu doğalı pusetli alma ihtiyacı görmedim ömrü en fazla 3 ay çünkü 
0 oy
(13,367 puan) tarafından

Ben travel sistem kullanıyorum kaba ağır ve tek elle katlayıp tasiman imkansız bide koyacak yerin yoksa oda zor

Ama sürüşü aşırı rahat ben sırf onun için bilerek aldım hiç pişman değilim tipi hoşuma gidiyor  :)

0 oy
(3,505 puan) tarafından
Alttaki daha kullanışlı ama asla bunu alma kendin git görerek al yengem bu alttakinin aynısını aldı tekerlek kısmının üstündeki demir yamuldu demirleri hiç sağlam değil bende farklı bı model var 2 yıldır kullanıyorum maşallah hiç bir sorunu yok sapasağlam 
0 oy
tarafından
İkincisi bwnw hediye gelmişti ben memnunum kullanıyorum 
0 oy
tarafından
Benimki altakinn  iki tekerlisi  cok  memwnunm
0 oy
(795 puan) tarafından
Canım benimki de o travel sistem baby force markası civil'den almıştım 4 aydır kullanıyorum gerçekten çok kullanışlı artı tarafı sökülüp takılabilmesi benim için çok iyi arabaya bagaja falan koyarken rahatlık oluyor bir yere giderken o puset beşik işi görüyor . Çıkarıp katlaması öyle daha kullanışlı. İlk resimdeki benimki.
0 oy
tarafından

İkisindende var alttakini buyuk ogluma almistik ayni renk ayni model ben seğmedim 

Usttekinin farklimodeliyle bu modelin arasinda kaldim Joell aldım harika bişey olduğu yerde 360 derece dönuyo tekerler yağ gibi pazara gidip geliyorum o kadar esya tasiyo 2 yas 12 kg oglum biniyo skinti yok benimki port bebe takiliyken kapanadabiliyo 

https://ty.gl/x0nqpeeyo9

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Üsttekinin Aynısını ben de almak istiyordum ama daha sonra puset değil de öteki aparatta olduğu gibi kapanmıyor bebek arabası bebek arabasının demiri ayrı o ayrı kalıyor Ve bu çok kötü bir şey bence o yüzden almayıp nuna marka travel sistem aldım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
22 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seherkzll (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 390 göst.
19 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde _KRC_ (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 116 göst.
5 Ekim 2021 Aile kategorisinde Gonulhuri (799 puan) tarafından soruldu

405,685 soru

12,155,627 cevap

36,590 kullanıcı