0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
18 aylık yeni çıkardı. Bu ilginç şeyi bezle geziyo evin ićinde ben evdeki işlerimi hallederken bı baktım kendi dışkısıyla oynuyo sonra bı daha aynısını yaptı artık uzun şort giydiriyorum hep ama fayda etmiyo her yaptında bı şekilde elini bezini sokup oynuyo napmalıyım bu ne daha önce başınıza böyle bişey geldimi

8 Cevaplar

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım kardeşimde öyle yapmıştı annem de eline bulaştırıp sonra yüzünü kırmızo kalemle boyayıp bak hasta oldum bu yüzden dedi kardeşim çok korkup bir daha yapmamıştı allah korusun ağzına falan da sokabilir hadtalık kapar canım çok dikkat edin 
(15 puan) tarafından
Kardeşin kaç yaşindaydiki
(2,203 puan) tarafından
2yaşındaydı bunu yaptiğinda
-Reklam-
0 oy
(8,995 puan) tarafından
Zibin giydiriyor musun 
(15 puan) tarafından
Fayda etmiyo o şekilde oynuyo
0 oy
tarafından

Ayy o da kötü olur korkutmadan biraktirman gerek aman korkmasında benimki 2 yasinda gecen küvette oynamak istedi birden ağladi bagirdi Anne bune anne bu ne ilkkezde görmedi bi kackez daha olmustu sonuncuda cok korktu :'(

0 oy
(67 puan) tarafından
Benim çocuk da yaptı kaç kez kızım duvara resmen resim çizmişti diskisiyla ama geçti sonra kendisi bıraktı . Demekki sıkıldı ne bilim :))
0 oy
(690 puan) tarafından
Ciddi nasıl oluyor kız :) Allah kolaylık versin Vala zor ya alıstıracan artık Bi şekilde ama hasta felan olur agzına felan alsa bilmeden 
(2,334 puan) tarafından
YouTube'dan bir video paylaşmak istiyorum da nasıl paylaşabilirim yardımcı olun bana
(690 puan) tarafından
Youtubede ki videoda 3 nokta varua oraya tıkla paylas der paylas kısmına basınca altında baglantı kopyala der tıkla ona sonra paylasacağın yere gelip kopyala yapıştır yap
(2,334 puan) tarafından
Eyvallahh cnm sağbiiiiiii
0 oy
tarafından
Kızımda 17 aylık bazen  altini  alırken bikini bölgesini eliyor  keşfediyor vücudunu diye  birsey  demiyorum  kaka sürse kizarm 
0 oy
(409 puan) tarafından
Ay benm kız da 8 aylıkken falan ağzına falan götürmüştü enfeksiyon kaptı bi anda yapıyor anlamıyosun şuan yapmıyor ama sen de dikkatli ol tehlikeli çnkü 
0 oy
(11,179 puan) tarafından
Çocuklarda bir dönem kaka çok önemli oluyor, ona baya önem veriyorlar. Sizinki o döneme girmiş sanırım. Tayt giydirin, uzun tulum giydirin. Gördüğünüzde de çok tepki vermeyin oyun zannedebilir. Kizarsanız kaka yapmayabilir korkabilir. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
11 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.
29 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmdila33 (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
29 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbtrngn (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 386 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 2801 (619 puan) tarafından soruldu

404,444 soru

12,116,135 cevap

36,461 kullanıcı

...