0 oy
159 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Trendyol da sleppy ve Molfix fiyatları hemen hemen aynı aslında sleppy almayı düşünüyordum Molfix fiyatida aynı olunca kararsız kaldım sizde hangisinden alsam ve stok yapsam bebeği pişik yapabiliyormus ilk cocugumda bu sorunu hiç yaşamadım ama sizede bı danışayım dedim yardımcı olurmusunuz nasıl bir yol izlesem

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım ben Molfix 3 ay kullandım tasma yaptı ama slepy hep tasirmiyo hemde ıslaklık hissi vermiyo ben slepy kullandıktan sonra molfixi biraktim
tarafından
İçeriği nasıl sizce sleppy nin icerigi daha temiz olduğu söyleniyor Prima ve Molfix den
tarafından
Evet kesinlikle katılıyorum bebeğime de hiç pişik yapmadı
tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için
tarafından
Rica ederim balım ne demek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızıma molfix hiç gelmedi pişik yaptı 
tarafından
Benimde kızım olucak belki teni oğluma nazaran daha hassas olursa elimde kalır bezler:/
tarafından
Sleepy de sorun yaşamadık baby turco ile karışık kullandım onlara bak istersen
tarafından
İlk sleppy büyüdükçe baby turco düşündüm bnde
0 oy
tarafından
Ben stok yapmadim hiç markalı bezler bile kızıma yaramadi molfix fln hiç biri kızıma iyi gelmedi allahtan stok uapmadim elimde kalırdı onca bez
tarafından
18 aylik
tarafından
Erken sanki bezi bırakmak için tabi siz bilirsiniz
tarafından
Evt ama hem daha hava guxel hemde bebekliginden beri bez sıkıntısı yaşıyoruz çok çabuk pişik olur yara olur
tarafından
İnşaallah öğrenirse çok iyi olur sizin için tabiki
tarafından
İnşallah bakalım kendiside çok istiyor ama korkuyor
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Oğluma prima ve molfiks iyi gelmedi ciddi bir şekilde pişik yaptı slepy öneriyorum 
tarafından
Stok yaptınız mi
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Molfix sleppy BİM'in bezi ve a101 in bezini kullandım en iyisi a101 in beyaz paket olan bezleri sleppy kalıpları çok küçük Molfix çok kalın ve çok sert BİM'in bezi hem koku yapiyo hem ıslaklık a101 in bezi ne pişik ne tasma ne kalınlık ne koku ne de ıslaklık yapiyo benim tavsiyem a101 in bezi 
tarafından
Bende ondan pek memnun kalmamıştım sleppy daha iyi geldi oğluma ama bunda bilemiyorum belki zamanla içerikleri fln degisti
(3,503 puan) tarafından
Beyaz paketler çok iyi diğerini bende kullandım onu değiştiler kalıpları daha küçük ama beyaz olanlar soffia pure touch olanlar çok iyi denemelisin bence
tarafından
Tamam onada bakiyim ben teşekkür ederim canım
(3,503 puan) tarafından
Rica ederim canım sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(3,944 puan) tarafından
Stok hiç tavsiye etmem bebeğin belkide çok çabuk kilo alıcak belkide tam tersi zayıf olcak bilemezsin.ben 3 paket yeni doğan kullandım sonra 2 ye geçtim onuda slepy kullandım ama sırtında taşma yaptı hep sonra baby turco ya gectim ondan çok memnunum daha yumuşak ince taşma da hiç yapmadı
tarafından
Dimi ya stok bu yüzden kafa karistiriyor indirimli alayım derken elimde kalmasida ayrı mesele olur
0 oy
(440 puan) tarafından
kızıma doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ne taşma ne de pişik oldu. stok yapmadım ilk başlar ama şimdi indirime girince yapıyorum. malum bez fiyatları uçtu gitti.
tarafından
O standartin üstünde canım ya pahalı alamam

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,446,396 soru

23,760,120 cevap

315,384 kullanıcı

...