0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (1,589 puan) tarafından
Kızlar binada asansöre binerken erkek olsa aynı anda biner misiniz ben binmem hiç dün de tanımıyorum kim olduğunu benden önce atladı asansöre hiç demedi cocuklusun önce siz çıkın filan bindikten sonra ısrar ediyor sizde gelin bişey olmaz binmedim tabiki de 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Binmiyorum ya beklerim ya merdivenden inerim 
(1,589 puan) tarafından
Aynen canım bende bekledim çocukla merdiven çok zor oluyof
-Reklam-
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Niye binmeyeyim ki? Tipi tekinsiz değilse binerim ben takılmıyorum böyle şeylere :D
(5,301 puan) tarafından
Niye uygun değil mesela :)
tarafından
Keşke alnında yazsa tiple olmuyo o işler:)) Haberlerde kaç kere gördüm eli yüzü düzgün hatta yakışıklı denicek insanların neler yaptığını
(5,301 puan) tarafından
Bence biraz bulunduğun yerle alakalı bir durum. Bizim binaya kargo ve su dışında pek kimse gelmez. Binada oturan kimse de kafasını kaldırıp bakmaz. O yüzden rahatım yani açıkçası
tarafından
Kötülere denk getirmesin Rabbim de. Çok gördüm asansör sapığı o yüzden hak veriyorum korkanlarada küçükük kızın boynuna bıçak dayamıştı biri unutmuyorum hatta kesmeye çalışmış Allahtan bıçağın sırtı denk gelmişti. Ülke mahvoldu kimseye güven kalmadı
(1,589 puan) tarafından
Aynen canım asansör u geç otobüs te bile neler oluyor yaşamamak için tedbir diyelim
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Ben de binerim sorun etmem
0 oy
tarafından
Garip gurip tekinsiz bir tip degilse binerim. 
0 oy
tarafından
Yaban mıyız binerim tekinsiz bir tip değil ise hangi çağ da yaşıyoruz Allah için
0 oy
tarafından
Ben biniyorum valla
0 oy
(15,341 puan) tarafından
Binmem ben. Asansörü bekleyen varsa hemen merdivenle çikarim. 
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Asansörsuz evde oturuyorum o yüzden hiç düşünmedim :D bir de 4 katta oturuyorum halim kalmıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zelişşş ❤ (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 456 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 412 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu

404,735 soru

12,124,185 cevap

36,483 kullanıcı

...