0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,095 puan) tarafından
Oglum merdivendenn dusmustu bu 5 gunde.4 doktorla gorustuk 3 ameliyat dedi birisi takipte kalalim duruma gore aksiyom alalim dedi (bunu diyen doktorda iyi doktor) 

Esim cogunlugun soyledigine uyalim dedi yarjn minicik kuzum ameliyat olacak cook uzuluyorum 

Nasil dusunemedimn nasil mutfaktan tek cikardim ben9m yzumden kuzum ameliyatlik oldu

Dualariniza talibim

4 Cevaplar

0 oy
(4,248 puan) tarafından
Acil şifalar dilerim Dualarımız sizinle.
(3,095 puan) tarafından
Allah razi olsn tesekkr edrim
-Reklam-
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah. Nasıl oldu ki ameliyatlık oldu
(3,095 puan) tarafından
Uyluk kemigi kirildi acildeki doktor duzgun oturtamamis kemikler yanyana gelmesi gerekirken pslkler nasil yapmissa ust uste gelmis
(5,302 puan) tarafından
Ah yavrum benim ya. Çok geçmiş olsun tez zamanda toparlar inşallah
(3,095 puan) tarafından
Allah razi olsn uzuluyorm biz ne plan yaptk basimiza ne geld9 45 gun alcida duracak yari ozel devlet kresone yazdird8m diye seviniyordm 4 eylul de oryantasyom haftamiz olacakti basimiza bu hallar geldi
(5,302 puan) tarafından
Dert etme kendine. Çocuklar daha hızlı iyileşir. Rabbim sana bağışlamış ki sadece kırıkla atlatmışsın. Postunu gördüm Allah muhafaza ya başına falan darbe alsaydı. Yine de buna şükür edelim. Rabbim tez zamanda versin şifasını yavruna inşallah
(3,095 puan) tarafından
Kesinlikke daha buyuk faciaylw da karsilasablirdm buna sukur yine Rabbim merhametiyle muamele etti yne gorup gorecegimiz bu olsn sunu anladm planlara kati gozle bakmamak lazimms
0 oy
(137,803 puan) tarafından
allahim sifa versin hocam rabbim yardimcisi olsun
(3,095 puan) tarafından
Allah razi olsn tsk ederm
0 oy
(271 puan) tarafından

Sen iyi bir annesin kendini suçlama böyle şeyler anlık oluyor .

Neden ameliyat olacak Oğlun?
Allah şifa versin
(3,095 puan) tarafından
Moral ve desteg8n icin tsk ederim
Acile goturdugum de yanlis yapmislar yanyana gelmesi gerwken kemik ust uste gelmis orada alci ald8ktan sonra tam oturdu kemik dendi ama kontorle gittik ki ust uste gelmis
(271 puan) tarafından
Ayy kuzum geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun. Üzülme annesi insallah bu günlerde geçecek kim ister çocuğu düşsün ama düşüyorlar kalkıyorlar öyle öyle büyüyecekler
(3,095 puan) tarafından
Minik kuzum ne acilar cekiyo

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 547 göst.
+2 oy
29 cevap 1,057 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
1 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (7,872 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 105 göst.

414,223 soru

12,466,236 cevap

46,901 kullanıcı

Kategoriler

...