0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (2,704 puan) tarafından

Kızlar açık renk mobılyadan hep korkmuşumdur:Dkucuk kızımda var bu durum düşündürüyor.kumaş tipide hoşuma gitmedi ama eşim beğenmş leke tutmaz dedi kaç sene bu özellğni taşır bılmem.Diğer koyu renklı aşırı hoşuma gitti hep hayalım syah yada gei tonlar gümüs renk detaylar vs...sizce hangisi ıksi de 

image

image

3+3+1

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

bak canım yeni aldım ben çok sevdim baya güzel renkleride
(1,283 puan) tarafından
Cok guzeller ağiz tadyla oturun
tarafından
Sağol canım bu renkleri çok sevdim yakışıyorda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gri tercihim bende gri kullanıyorum
(2,704 puan) tarafından
Teşekkürler canm cok sagol
0 oy
(14,749 puan) tarafından

2. Daha güzel :)

Biz de  geçici olarak kilim markadan almıştık leke tutmuyor dediler su döküldü lekesi öyle duruyor :(

(2,704 puan) tarafından
Aynen tutmuyor bıle olsa bı kac seneye ozelliğini ksybedıyor acık renk goze hos geliyor cezbedıyor ama kullanısını düşünmüyor erkekler:))bende koyu renk ne bıleyım spor bıseyler secıyorum zıt düşüyoruz
0 oy
(6,708 puan) tarafından

Ayy heryerde gri var kız açık renkli olanda bekar işi başka renk yok mu :D

(2,704 puan) tarafından
Ahahah kız napim benımde haylım girii:))) ben evlenırken hıc secim yapma şnsım olmadı bu sene nsip olrsa kendı zevkım olcak hep özenmişimdir onlara:)renk olarak grı sıyh krem kahve lacivert bunların dışına cıkmıyoz canm
(6,708 puan) tarafından
Hayalinse al tabi canım güle güle kirlet ❤️☺️
(2,704 puan) tarafından
Allah razı olsun canm kırlenmesın:)
(6,708 puan) tarafından
Çocuk varsa o dediğin zor bacım :)
(2,704 puan) tarafından
Var olmaz mıı bide kız kardeşimle görümcemın ıkışer var onlar bızım kızın on katı oturtmaya korkarım
(6,708 puan) tarafından
O zmn koltuklar gelmeden örtülerini al ben örtüsüz kullanamıyorum bordo mavi chester var bende de valla örtüsüz olmuyor
(2,704 puan) tarafından
Hmm ay şimdi hevesımı almadan da ortmek istemem jsjsjsjs eşim hele asla ıkna olmaz süsünü kapatacaksan nıye o renk aldık diye dırdır edıyor
(6,708 puan) tarafından
Sigara içiliyor mu evde
(2,704 puan) tarafından
Yok canm kullanmayız gelen mısafirde balkonda içer
0 oy
(1,131 puan) tarafından
Kesinlikle gri değil gri almadığıma şükürler olsun son dakika döndüm geriden gri alan her akrabam pişman oturunca bile iz kalıyor üstüne oturamiyorlar
(2,704 puan) tarafından
Memnun olmayn bi seni gördüm kız:))kalıtesıne kumaşın  görede  değişir canm keten tarzı kumaşlarda o sorun olmaz kadıfe bişeydir sizinki.benım çevre memnun
(1,131 puan) tarafından
Ben kullanmadım canım ama çevremde kimde görsem aynı
0 oy
tarafından
Bendede gri var kullanışlı oluyor 
(2,704 puan) tarafından
Tesekkurler canm sagol cogunluk gri dedi:)
tarafından
Yukarıdaki de güzelde leke belli eder :)
(2,704 puan) tarafından
Aynennn leke tutmazmıs o yuzden kuması tipi tuhaf zaten:))bekar işi gibi yada yazlık evlere gider gibi süreklı kullnıma gidicek bişi değil
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(4,920 puan) tarafından
Gri severim evim gri ve siyah ağırlıkli :)
(2,704 puan) tarafından
Benım hayalımde oyle inşallah olr tesekkurlee canm
0 oy
tarafından
Benimki  tecihim üsteki olurdu ahşap eşyalarla aşırı güzel olurdu evim ayilni böyle herşey açık renk bembeyaz 

Koltukların kumaşı düşündürücü benim kumaşlarım tay tüyü hakiki leke tutmuyor 
0 oy
(13,858 puan) tarafından

Ben açık renk çok seviyorum ama maalesef kullanamam köy yerindeyim  :)

Açık rengin kumaşı nubuk gibi geldi bana eğer öyleyse benim koltuklar da öyle ve hiç leke tutmuyor ıslak mendille bile siliyorum 

0 oy
tarafından
En üstteki modeli çok tatlı ama temizliği zor olur kesin pamuk gibi çünkü 

2.olan kumaşı benim koltuklara benziyor ıslak bez iki dk hal oluyor temizlemesi o kadar kolay yani 
0 oy
(953 puan) tarafından
2.gri olanli bence
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Benim mobilyalarım 2. Resimdeki gibi üçlü koltuğum böyle gri ikili ve tekli koltuklarım vizon krem. Tay tüyü kumaşları da leke tutmuyor hiç 
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Benim bi tane 3 lü tay tüyü rengi diğerleri de füme çok kullanışlı kumaş leke tutmuyor. Kaç tane misafir gördü cidden bi tane leke yok üstünde. O yüzden ikiyi öneririm. Ama kumaş tipi ve oturduğun sünger kısmı önemli
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Üstte ki model aşırı beğendğim bir model ya bayılıyorum o tarza ama benim koltuklarımda gri :D 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Kremler bu sene moda heralde herkesfe var 
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Bn birincileri cok tatlı buldum
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Çok koyu yada çok açık tercih etmeyin ikisi de toz gösteriyor örtüsüz kullanımı çok zor.Gri yada koyu bej tonları cocuklular için en uygun...Ben lacivert hevesine girdim aldım.cok pişmanım.Her gün iki kez supuruyorum.Acik.kullananlar da pişman.siyah giyen biri otursa iz oluyo diyorlar.Size kalmış tabiki 

İlgili bir soru bulunamadı

411,946 soru

12,401,524 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...