0 oy
1,200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşimle olan problemi çoğunuz biliyorsunuz bilmeyenler önceki postumu okuyabilir .

Kızlar eşimle aramı duzeltmedim içim almıyo soğudum resmen baya huzursuz durumdayız kaç gündür yaranmak için neler yapiyo ama nafile ben olayları ablama anlattım oda eşime yakıştırmadı öyle bi kelimeyi eşimi çok sever sayar ablam da yuvanı yık diyemem dedi yuva yıkmak kolay ama zor olan yıktiktan sonrası dedi bide çocuk var ablam dedi ayrilsan minnetin olmaz bende her türlü maddi manevi yanında olurum dedi senin o adamın bi sevgisine ihtiyacın var ondan da şüphe duyuyosan ayrıl ama iyi düşün dedi baya dertleştik ablama arada kaldım abla içim çok huzursuz dedim sonu boşanmaya cikiyo gibi sevgisin3 inancım kalmadi dedim ablamın eşinin çok yakın bi avukat tanıdığı varmış eşine anlattı eşiyle beraber ondan fikir aldılar oda arada küçük bi çocuk var hakim erteler durur işi  uzar dedi bi kelimeyle olacak iş değil eşi de istemiyosa baya çekişmeli olur demiş delil lazım demiş ablam olayları baya açmış avukatta eşinin kardesi daha ordaysa telefonu onların oturduğu odaya ses kaydını Açıp bıraksın duşa falan girsin çıkınca dinlesin belki bisey elde eder demiş aynısını yaptım kızlar telefon şarja taktim ses kayıt açtım  çocuğu eşimin ayağına verdim dedim duşa giriyorum çıkana kadar bırakma uyanır dedim baya duşta durdum çıktım telefonu aldım odaya girdim biraz susmuşlar sonra kaynim nasıl yapcaksin abi dedi eşimde bilmiyorum çıkmaza düştüm halletmem lazım ulaşmam lazım dedi kaynim da bu gidişle düğüne gelmezsiniz nasıl ulaşacaksın dedi eşimde yazarım yazmasına da şimdi onda durmuyosa mesaj falan eline koz vermiş olurum dedi kardesi de benden yazalım dedi oda senden de olmaz bi çaresine bakacaz dedi yengen biraz sürdürür bunu bende zaman kazanırım dedi bi b.kluk var kızlar bunda eşim ya konuştu ya yazdı ama bisey var bende ablama attım ablam avukata atmış yarın eşimin yengesini arıcam kızın numarasını isticem yengesi beni çok sever çok iyi birisi kimseye demez bisey kızı aricam ve Allah rızası için ne olduğunu söylemesini isticem inşAllah Allah korkusu vardır içim kıpır kıpır ama çok huzursuz karşıma ne çıkacak ne duycam bilmiyorum eşimden çok soğudum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

21 Cevaplar

0 oy
(409 puan) tarafından
Valla canım şeytan uğraşıyor çok kurcalama olmuş yaşanmış bitmiş kendini yıpratmaktan başka işe yaramaz . Şuan aldatma gibi birşey söz konusu oldgunu dğşünmüyorum. Gözünü üstğnden ayırma ama bu konuyu fazla da uzatma derim bi git düğüne bak bakalım ortam nasıl kızla iletişimleri var mı ne bilim böyle yaparak hiçbiryere varamazsın ve bişy de ıspatlayamazsın .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde incitanem (8,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 521 göst.
16 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,054 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu

410,059 soru

12,329,344 cevap

39,180 kullanıcı

Kategoriler

...