0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Merhaba kizlar size bugün yaşanan bir olayı anlaticam nolursunuz bana bir akıl verin hala kendimde değilim aklıma geldikçe ağlıyorum

İki tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 21 aylik 21 aylik oğlum aşırı hareketli bir çocuk bir dk yerinde durmaz gerçekten 1 dk durmaz ve çok korkusuz yani kendini koltuklardan bırakır masadan bırakır vestiyer en üstüne tırmanır çıkar yani hiç korkmaz devamlı ben onun peşinden koşturuyorum  bugün 3 yaşındaki oğlum hamburger istedi ona hamburger yapıyordum annem aradı o ara onunla konuşuyordum 21 aylik oğlum odaya gitti sonra bir bakayım dedim o ara tel şarjı bitti ben odaya baktım yok yatak odasına gittin bir baktım pencerenin diğer tarafında fayansta oturuyor bir eliyle pencereyi tutuyor oturuşu tuvalet oturuşu o an o kadar kötüydü ki bağırsam elini bırakacak aşağıya uçacak hemen gittim aldım ama ayaklarımın bağı çözüldü resmen kendini aşağıya atacaktı hala kendimde değilim bir doktorami götürsem hangi polikinlige randevu almam gerekiyor bilmiyorum lütfen yardımcı olun bu arada pencereyi kendi açmış peteklere ayaklarıyla tırmanmis pencereyi açmış çünkü daha sonra yanımda da aynı şekilde yaptı anlattım düşersin dedim ama gülüyor ciddiye almiyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden pencerelerinizde çocuk kilidi yok çocuğunuzun yaramaz olduğunu bildiğiniz halde neyi beklediniz 
(20 puan) tarafından
Çünkü ben misafir odamın yatak odamın kapılarını kitlerim girmesin diye cocuk odası ve oturma odası açık olur 3 yaşındaki oğlum yatak odasında uyudu bugün onu kaldırdım mutfağa gittim o ara unutmuşum kitlemeyi ama hiç 21 aylik bir çocuğun bu denli peteği tırmanıp pencereyi açacağını tahmin edemedim
-Reklam-
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Geçmiş olsun, doktora niçin gideceksiniz onu anlamadım 
(20 puan) tarafından
Çok hareketli ve çok korkusuz diye belki hiperaktif diyecek bilmiyorum çok korktum
(2,507 puan) tarafından
Allah korumuş, ne kadar dikkat edersek edelim akılları ermediği için kazalar atlatabiliyorlar. Bir anne olarak cok kötü hissettiğini biliyorum ama şuan ikinizde iyisiniz, bir dahaki sefere daha dikkat edersin. Zamanla büyüyecekler ve daha rahat edeceksin bu gibi durumlarda
(20 puan) tarafından
Yani o an onu pencerenin diğer tarafında gördüm ya aha ölecek dedim Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Doktorluk bir durum yok bence. Enerjisini atamadığı için sağa sola saldırıyor
(20 puan) tarafından
Ama çok hareketli nasıl atamıyor parka götürüyorum orda bile bir kere kaydıraktan kayıyor sonra yola koşuyor alıyorum getiriyorum tekrar aynı bütün siteyi koştur koştur turlar balkonda havuz yapıyorum daha ne yapabilirimki
0 oy
(12,261 puan) tarafından
Doktorluk bir durum yok canim benim oglumda ayni sekilde. Duz duvara tirmanir. Sen tedbirleri alacaksin. O anlamaz daha cok kucuk. Benimki 3 yasinda suan daha iyi anliyor. Pencerelere kilit takin
(20 puan) tarafından
Akşam eşim  işten gelince hemen e bebekten gidip aldık  yani artık orayı kitle onu kaldır bunu kaldır yani nasil bir çocuğun hiç enerjisi bitmez anlamıyorum
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Pedagogla görüşmeniz uygun olabilir.Daha çok küçük gerçi ama bu tarz çocuklarda dikkat dağınıklığı ve öğrenme güçlüğü olabiliyor ilerleyen yıllarda.Dha si  yüksek balık yağı şurubu öneriyorlar o zmn.Tabi her durum kendine özeldir.Siz bı çocuk doktoruna gidip ne yapmanız gerektiği konusunda yardım alın.
(20 puan) tarafından
Teşekkür ederim yarın bir randevu alayımda götüreyim ya içim rahat etmeyecek benimde

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 164 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 46 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.

406,027 soru

12,171,778 cevap

36,641 kullanıcı