0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (866 puan) tarafından
Kızlar ikinci sorum ile geldim oğlum dişim diye ağladı birden 5 yayında bir baktım dişi çürük ağrı kesici verdim ne yaparım başka 

6 Cevaplar

0 oy
(7,445 puan) tarafından
Doktora götür. Düzenli diş fırçalat bide
(866 puan) tarafından
Fırçalıyorum canım süt dişi daha çeker mi
-Reklam-
0 oy
(4,332 puan) tarafından
Doktora götür dolgu yapar
(866 puan) tarafından
Süt dişi daha
(4,332 puan) tarafından
Azı dişi mi
(1,033 puan) tarafından
Süt dişlerine dolgu yapılır vaktinden önce olduğu için yer tutması gerek kanal bile düşünülebilir diş kanala gittiyse. Mutlaka bir pedodonti uzmanı görmeli röntgen çekilir bakılır
(866 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(2,282 puan) tarafından
Çocukta çok zor oluyor ya benim oğlumun da 5 yaşında başladı şimdi 6 yaşına girdi 2 kanal tedavisi bı diş çekimi oldu arka azı dişler hep , dişim ağrıyor dedikçe götürüyoruz öyle cektiremem çok zor çünkü yaşadığım için biliyorum başta istemiyolar ama uyustuktan sonra çok kısa süre sonra bitiyor Allah'ın izniyle sende götür yazık çürük varsa çekmesin 
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm geçmiş olsun sizede
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Doktora götür canım süt dişi bile olsa tedavi edilmesi gerekir eğer çürük ilerlemişse çekebilirler değilse dolgu ya da kanal tedavisi yaparlar
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm götüreceğim
0 oy
(453 puan) tarafından
Kızımında çürüyen dişi vardı dolgu yapıldı hiç ağlamadıda 5 yaşında iyi bir diş doktoru bulursan rahat edersin 
(866 puan) tarafından
Canım süt dişine dolguya gerez varmı
(453 puan) tarafından
Çürüyen dişi hangi dişi bizim arkadaydı daha düşmesine çok zaman olduğu için dolgu yapmışlardı
0 oy
tarafından
Gece uyumadan süt falan ıcıyorsa hemen bıraktır, yatmadan 1 saat once beslenmeyı kes, dişleri gunde 2 kere duzenlı fırcala, curuk ıcın doktor gormesı lazım ama baska curuk olusmasın dıye bu yazdıklarımı yap
(866 puan) tarafından
Yok canım süt içmez dişini de fırçalarız ama neden oldu anlamadım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 141 göst.
19 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (495 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebek.34 (1,909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,293 soru

23,647,986 cevap

308,286 kullanıcı

...