0 oy
367 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,856 puan) tarafından
Yemeğini ye diyorum yemiyor sen yedir diyor ayakkabısını kendi giyebiliyor ama sen giydir diyor anlatıyorum diyorum ki oğlum sen artık büyüdün kendin yapabilirsin hemde daha güçlü olursun diyorum ama yok ben büyümedim diyor bir de her şeye ama her şeye ağlıyoruz babası baksa babam bakti diye ağlıyor birisi bir şey dese bana bunu dedi diye ağlıyor ben nasıl anlatabilirim var mi bizim gibu olan 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla o dönemler Oğlumda öyleydi ama yapabildiği şeyleri yine sen yap diyordu şimdi 4,5 yaşında arada sen giydir diyor ben bekleriz zamanımız var diyorum 
(3,856 puan) tarafından
Ay yok bunu da dedim ağlıyor sonra hemen sen yaptır sen giydir sen sen
-Reklam-
0 oy
(9,220 puan) tarafından

Var bacım ben 3 yaş sendromu bu da öyle diyolar :ermm: hay tüküreler sendromuna ben girecem 27 yaş sendromuna artık 

(3,856 puan) tarafından
Ay bende 26 yaşındayım hayattan soğudum sizinkide mi aynı dilde pabuç kadar her şeye bir cevap var
(9,220 puan) tarafından
Aynı bacım aynı sabah kalkiyoz yatana kadar aynı terane canları sağolsun da büyürler inşallah
(3,856 puan) tarafından
Bizimde öyle vallahi sıkıldım artık ya her gün aynı seyler
0 oy
(17,541 puan) tarafından

Sebepsiz ağlamaları çok oluyor kızım da 3.5 yaşında canım sıkıldı diye ağlıyor Kız kardeşim öyleydi canı sıkılınca ağlardı sinir olurdum kızım da aynı :)

0 oy
(6,957 puan) tarafından

5 yasinda oglum hala yapiyor, tesvik edin ilgi cocuklari hala :)

0 oy
tarafından
Doğru diyor annesi büyümedi daha ☺️❤️ farklı bir adestekleyici cümle bulursanız daha iyi olur 
0 oy
(1,204 puan) tarafından
Aynı eltimin oğlu annesi hep kendi yaptı böyle böyle. Şimdi çocuk 9 yaşında okula tuvaletini yaptırmaya da o gidiyor
0 oy
tarafından
benim kiz 7 yasinda utanmasa yedir diyecek cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 247 göst.
28 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 362 göst.
28 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 510 göst.