0 oy
392 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Eşimle kavga ettik. Sürekli alttan alan benim ve artık çok yoruldum annemgile geldim. Dün çocukların ihtiyaçlarından birkaç bişey almak istedim eve uğradım ben şok oldum. Çocukların dolabındaki kendi dolabımızdaki bütün çamaşırlar yatak yorgan herşey yatak odasında yere fırlatılmış çocuğun yatağı kalmamış salonda sofra mendili üstünde yığılmış çekirdek kabukları gazoz şişeleri ve tütün vardı evi resmen talan etmiş. Bende o manzara karşıdında sinirlendim. Nişanlıyken gittiğimiz yerlere ait hatıralar vardı bir tane kutu da aldığı hediyeler ve fotoğraflar hepsini yere attım kar küresi felan kırıldı. Benim için bitti şuan sadece kızlarımı düşünüyorum 3 aydır psikoloğa gidiyordum hala da devam ediyorum ne zamana kendimi toparlarım çok şükür ailem yanımda.. Evlatlarım için etkilenmesin diye ne yapabilirim. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

+5 oy
(9,262 puan) tarafından
burda kendini eşleriyle çook mutluymuş gibi gosterip sonra kötu bişey olunca hemen fake hesap açılıyor. Neden yapıyorsunuz bunu, burda kime ispat edeceksiniz kendinizi anlamıyorum.. iyiysen iyisindir kötuysen kötu, kimse de sana gelip bunun hesabını soramaz burda, herkes dönup kendi hayatına baksın.

Gecmis olsun umarım hayırlısı olur hakkında..
(13,834 puan) tarafından
Bence de cok katiliuorum ya hayat bu her sey insanlar icin bizler icin yani neyi kimden sakliyorsun ya yazma ya da yazacaksan neyden saklaniyorsun Allahbyardimcin olsun
(9,262 puan) tarafından
Yani aynen öyle, ben 5 yıl olacak valla burdayım tek hesabım da bu :D
-Reklam-
0 oy
(625 puan) tarafından
Kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin?
tarafından
28 yaşında 4 yıl olacak nerdeyse
0 oy
(6,429 puan) tarafından
Senin içinde, eşin içinde bitmiş bu evlilik. Mutsuz olma gül eğlen babalarıyla da görüşsün çocuklar. Konuşun biz ayrılıyoruz ama hala sizi seviyoruz falan diyin orta yolu bulun. 
0 oy
tarafından
Pislik yaaa burnunu güzel sürt mutlaka güzel bi nafaka kes görsün gününü 
(1,301 puan) tarafından
Nafakayı devlet kesiyor ayrıca çocuğa verilen nafaka 200-500 arası birşey anneye de öyle nafakalar çok alt seviyede
0 oy
(7,979 puan) tarafından
Kaç çocuk var
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Çok zor bir surectesiniz bu halde olman normal bu durumu kabullenirsen zamanla rahatladigini görürsün.

Aslında evi dağıtması esinin de iyi olmadığını yalnizlikltan sizsizlikten sinir krizi geçirdiğini gösterir belli ki o da üzgün.Bak evi batirmamis gunluk konforu için kiyafateleriniz eşyalarınız ile savaşmış sende aynısını yaparak karşılık vermişsin.

İkinizde bir süre sonra içinizde bulunduğunuz durumu kabullenecek bir süre sonra hata mi yapıyorum evresine geçeceksiniz işte bu noktada ortak bir karar vereceksiniz tamam mı devam mı???

Gerçek ayrılık bu noktadan sonra belli olacak...Sen bu süreyi yazarak geçir bir defter al her gün içinden geçenleri yaz artısi ekşisi ile gerekiyorsa küfret ama yaz.Derdini kabullendikce kendi kendine anlattıkça daha rahat geçirirsin sonra yazdıklarını okuma zamanı gelince nelerin içinden çıktığını bu sürecin seni nasip değiştirip yiprattigini 3. Bir kişi görmeye başlarsın.
0 oy
(1,559 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Birde bu çıktı kendini belli etmemek için yeni hesap acilip yaziliyor  burayi bu kadar takmayin millet size neden boşanıyorsun veya aaa sen asla eşinle kötü olamazsin nasil olursun demez yapmayın bunu ya hakknda hayırlısı olsun diyecek tek şey bu...
(574 puan) tarafından
Yapıyorlar ama gerçekten yapıyorlar :) zaten sıkıntıda olan insan bı de bu yorumları kaldiramiyor daha çok sorunuyla ilgilenilsin istiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 320 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 392 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elif21 (2,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 179 göst.
+1 oy
42 cevap 1,021 göst.
17 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,014 soru

11,406,748 cevap

34,944 kullanıcı

...