Ne desem bilmiyorum. 2 senelik evliyiz. Bir tane kızımız var. Çok mutluyuz he reşy çok güzel gidiyordu. Hatta bu akşam bile bir sürü eğlendik güldük oynadık. Çay içerken telefonunu aldım. Karıştırmak amaçlı girmemiştim benimki şarjdaydı öylesine aldım. Face e girdim arama yerine girdim. 3 tane kadın var. Ve bildiğiniz kadınlardan. Hepsi yarıçıplak. Görünce gözüm döndü resmen. Dişim tutuldu. Çünkü bu zamana kadar böyle bir şey görmedim bile. Ona sordum bi sinirle. Şaşırdı ilk kekeledi. Dedim anlat yalanları anlat Bi arkadaş bakmış de yanlışlıkla oldu de dedim. Ne alakası var anasayfaya düşmüştü dedi. Ben de onlar düştü sen de profillerine baktın yani dedim. O da hayır sildim dedi. Niye engellemedin dedim AA engelledim sanıyordum dedi. Hepsini mi öyle sanıyordun dedim. Ben öyle sandım bilmiyorum dedi. Hiç ama hiç inanasım gelmiyor. İçim soğudu birden. Yani ne alaka. Anasayfaya böyle kadınlar çıkacak, sonra isimleri arama yerinde olacak. Öyle bir dünya mı var? Face kullanmıyorum ama böyle bir şey olacağını da sanmıyorum
Sorunu kendinizde aramayı bırakınca değerli oluyorsun
Sakin ol ve şimdi yazdıklarımı iyi oku Burada yorum yapan kadınların ben dahil eşlerinin yapmadığı muallak hemen her erkek dediğin şeyi yapıyordur ya henüz yakalanmamıştır yada siliyordur vs vs hemen gaza gelme buradaki yorumlarla kendine gel. Lütfen sakin ol o kadar çok şey gördüm ki burada da okuyorum inan bakmakla aldatmış olmuyor tabiki yaptığı şey üzücü ayni şeyi kadınlar neden yapmıyor mesela falan filan tavrını koy ama sakin ol lütfen kadınlar olarak kendimizi üzerek bagırıp çağırarak hiçbirşey elde edemeyiz herseyden önce anneyiz soğukkanlı ve sabırlı ol kendin ve çocuğun için bir yanlışını aleni görürsen de karar senin.
1,492,239 soru
24,382,546 cevap
348,837 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın