0 oy
87 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kayinbabam 1 yaşındaki çocuğumun ağzını ağzının içine sokup öpüyor ( abartısız) tiksintiden çocuğumu emziremiyorum yardım edin. 

Kayınvalideme söyledim , söylersem birdaha çocuğu sevmez sanada küser konusmaz dedi bu nasıl bir kibir ?

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Küserse küssün! 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bide elli tane post aç nasıl bir annesin sen bide post açıyorsun burda genişlik diz boyu
0 oy
(97 puan) tarafından
Allah senin bildiği gibi yapsın kaynanın dediğine bak Tövbe yarabbim  sen öptürme kuserse küssün eşine şöyle o söylesin yada ben varya kendi yedikleri birşeyin artığını bile icirme su bardağı bile farklı olur yani kimsede bişey diyemez.
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Bize 40 yılda bir bi misafir geldi uzak akraba tanıdık bebek 3 aylıktı öpmeye kalktı ağzında yara vardı güzellikle anlattım bulaşır hasta olur ateş yapar diye ***** miyim öpmüyorum dedi kafamı cevirmemle bi daha dondum ki oluyo çocuğu ağzından yarasız tarafla öptüm dedi sonra noldu 3 aylık cocugum ateşler içinde havale geçirdi enfeksiyon tavan yapmış 2 hafta serum antibiyotik aldı anca düzeldi 3 aylıktı daha 41 42leri geçti ateşi aklımı kaybediyodum su an çok şükür iyi 6 aylık oldu ama bi kere ateşli hastalık gecirdigi için normalde aşılar benim çocuğuma yan etki hiç yapmazdı ateş bile huzursuzluk bile şimdi bi kere ateşli havale geçirdiği için hep tetikte geçen hafta aşı oldu daha önce olduğu aşıların tekrarı 6 ay aşıları ateş gidiyordu gene hastanede geçirdim 3 günü daha da rahatlamadım o yüzden bisey olmasını beklemeye gerek yok olmadan tedbirinizi alın olan çocuğun canına bizim içimize oluyor kimseye bisey olmuyor çok şükür halimize yinede 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 579 göst.
11 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,998 soru

12,434,323 cevap

45,768 kullanıcı

Kategoriler

...