+6 oy
1,674 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından
Burası fikir alışverişinde bulunmak için dert sorun sıkıntı anlatmak için kurulan bir platform değil mi ? Neden bazıları sorulan sorularla dalga geçmeyi seviyor ? Size göre küçük olan sorun belki karşıdaki için büyük bir sorundur. Herkes aynı mı sonuçta? Grup içinde grup kurulmuş birisi küçümsemeye baslayınca diğerleri ardından geliyor resmen. Hani bir kaos olsada tartışma olsada izlesek gibisinden. Hepimiz kadınız ne bu dalga geçme merakı. Birbirimizi tanımıyoruz etmiyoruz. Sorduğum soru sizin için basit birşeyse cevap verme gibi bir zorunluluğunuz yokki pas geçebilirsiniz görmezden gelebilirsiniz. Hepimizin belirli bir yaşı var. Belki sizden küçüğüm yada büyüğüm. Bunu bilmeden dalgaya alıyorsunuz insanları. Gerçekten çok ayıp. Ayy buda birşeymiydi ayy buda sorunmuydu bilmem ne. Belki yaş olarak küçüğüm belki bazı şeyleri bilmediğim için sizlerden akıl alıyorum. Böyle dalgaya almak yerine güzelce hayır yaptığın yanlış yada hayır haksızsın yada haklısın demek daha mı zor geliyor? 

Gerçekten bazen kadın kadının düşmanı olabiliyor. Çok çok ayıp. İnsanı bir soru sorduğuna pişman ediyor bazıları resmen 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah'tan ben çok gırmıyorum ustume kalırdı..... Ama kabul edelıö senın ıcın demıyoeum çoğu pıst dalga gecılecek oldu. Bırası dert paylaşma degıldı eskıden kafa dagıtma dertleeı unutma gırgır şamata platformu ıdı bırının derdı olunca unutturmak ıcın morel verıyorduk sjmdı gelenler gıdenled sıte ıyıce dert anasına döndü ozledım eskı nesemızı
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Valla bir adamı 40 kere ariycam acmiycak ağzına sicarim, hangimiz eşimizi o kadar ariycaz acmiycakta sakın kalicaz,yok bence öyle bir kadın türü:))
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Dalga geçmek ayıp evet kendi adıma kimseyle dalga geçmedim ama bazı sorular var karşısındakinin aklıyla alay edecek mahiyette...Yada o kadar saçma ki bu soruyu normal düşünen bi insan soramaz diye düşündürüyor.Alay edilmemeli ama bazılarına ciddi cevaplar verip uyarilmali.Yoksa seviye çok aşağılara iniyor.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 1,473 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,173 soru

24,665,876 cevap

366,973 kullanıcı

...