0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
23gunluk olduk kızlar.kizlar yediriyorum felan beşige koyuyorum iki dk sonra feryat figan agliyo ağzını ariyo.aliyor kucağıma emzirmek için ağzında öyle bekletiyo uyumaya çalışıyor.

Sürekli bu döngü üzerindeyim sürekli mızmız normalmi ya, beşige bırakmaya gelmiyor hic

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uyusa bile gazını çıkartıp yatağa koyuyosun bebeği dimi? Gazı çıkmazsa öyle uyuyamaz işte. Bi de ne yap ne et kurtul bu döngüden ilerde sıkıntı olur sana 
tarafından
Bazen çıkartmıyorum canım ya, kaldırdigim an canlanıyor,tekrar başa sariyoruz, doğdugundan beri böyleyim ,perişan oldum .3yasinda kızım var napcagimi bilemedim
tarafından
Vala canım ilk aylar zor napcan elden gelen bişi yok. Ama sakın gazını çıkarmadan uyutma. Sonra yatarken gazdan kıvranır durur bebek. Sürekli emince gazı da çıkartmadan daha çok gaz birikiyo ondan uyumuyo bebeğin. Az sabırlı davran. Emzir al omzuna gazını çıkar uyanırsa uyansın bişi olmaz, gazı çıkardıktan sonra yatağa koy ağlamıyosa sıkıntı yok kendi kendine uyur. Ha uyumazsa da pış pış yap bebişine . Biliyorum küçük çocuk da olunca çok zor oluyo bebek vaktini alıyo öbürü ilgi istiyo durmuyo. Ama halledilmeyecek şeyler değil bunlar. Aşarsın Allah'ın izniyle
tarafından
Kız dursa keşke beşikte en fazla 5dk snra aynı ,anca uyursa rahat ediyorum,çok farklı bu ya benim kızım böyle değildi.kiskancliklari var çok zor ya inşallah hallolur
tarafından
Her çocuk farklı işte. Benim ilk oğlan böyleydi. Gazdan hep. Kıskançlıklar için de bebeğin bakımına büyüğü de dahil et. Bez işte ıslak mendil iste bebeğin kıyafetlerini onunla seç vs. Ne kadar dahil olursa o kadar azalır kıskançlık
tarafından
İnşallah çok sağol canım
-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından
Memede uyuduğu için doydugunu anlamiyo benim kızımda öyleydi ya ayağını gidikla burnunu çenesine falan dokun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
29 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhis (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,988 soru

24,438,676 cevap

353,103 kullanıcı

...