0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (1,513 puan) tarafından
Kizlar komşum hastaydı iki gün önce bende yemek yapıp götürdüm tepsiyle iki çorba kasesi iki yemek tabağı bir salata tabağı ve bir tepsim var onda şuan iki gün oldu dün de dışarı çıkmışlar eşiyle gezmeye dışarda gördüm nasılsın dedim iyiyim geçti şükür falan dedi. Tepsim bir tane bana da lazım oluyor bugün istesem tabaklarimla birlikte ayıp olur mu sizce 

21 Cevaplar

+1 oy
(4,557 puan) tarafından
Bence isteme büyük ihtimal boş vermek istemediği için bekletiyor olabilir zaten vereli çok olmamış 
(1,513 puan) tarafından
Biz yemeği klimalı odada tepside yiyoruz yerde bana tek tek tabak taşımak zor oluyor. Bir de geçen sene ben ona aşure götürdüm kaseyi geri vermedi hala onda bir tane kase diye istemedim ama bu sefer 5 tabak bir tepsi var
(4,557 puan) tarafından
Senin komşun huyunu suyunu sen bilirsin verme huyu yoksa isteyeceksin o zaman
tarafından
Bende oyle diycektim bitaneyi belki unutmustur aynisindan ondada varsa bunlari unutmaz cok cunki
Gecen komsum aşure yapmis kadinida ilkkez gordum binada kim var kim yok bilmem gitmem hic hamileyim bos vermekde istemedim herseyin girebilecegi bi tabakda degildi kucuk cam cerez tabagi gibi 3-4 gun sonra yaprak sardim koydum evden cikarken birakim dedim unutmusum kampa gittik geldik bozulmustur diye vermedim bir iki gun sobra pizza yapmistim oyle goturdum tabagi yikadi geri verdi tam 7 gun kaldi bende :)
(1,513 puan) tarafından
Valla işte bir tane olsa idare edilir de çok olunca lazım oluyor benimde çok tabağım yok 5 tanesini ona verdim bana kaldı 3 tane
-Reklam-
+1 oy
(5,500 puan) tarafından
Komsunu en iyisen taniyorsundur canim bizde tabak boş gitmez en geç iki güne geri verilir ama baxi kişilerde getirmiyor esyalari öyle kişilerden istemek gerekiyo
+1 oy
(1,795 puan) tarafından
Olmaz bence geçen komşum aşure getirdi bende boş vermeyim dedim hemen vermemiştim 2 gün sonra kasemi alayım mı dedi
0 oy
tarafından
Neden ayıp olsun senin eşyan sonuçta 
0 oy
(562 puan) tarafından
Bence ayıp olmaz neden olsun ki 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
ya bence bı ıkı gun idare et emınım verecektir ama o kadar tabakta bos gonderılmez bırseyler yapacaktır oyle verır
(1,513 puan) tarafından
Geçen sene ben ona aşure götürdüm kaseyi geri vermedi bende üstünde durmadım bir tane kase diye yani geri vermeme huyu var
(1,571 puan) tarafından
git ıste o zaman bacım hala vermedı mı kaseyı
(1,513 puan) tarafından
Yok vermedi kaldı o onda artık
(1,571 puan) tarafından
e yuh yanı
(579 puan) tarafından
Ben kase ile birlikte tepsi ve tabakları da isterdim
(1,513 puan) tarafından
Bende şimdi onu diyecektim geçen seneden kalan kasemi de verir misin diyeyim mi diye
(50,788 puan) tarafından
de tabiki sinir oluyorum vermeyenlere
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Yoo niye ayıp olcak kendi esyan benden komşum istese hiç ayiplamam 
0 oy
(2,420 puan) tarafından
Ben 2 ay beklemiştim istemiştim artık:) bazıları vermeye tenezzül bile etmiyor. Dahada bir şey vermedim. Artık buzluğa filan koyuyorum vermiyorum. 
0 oy
(794 puan) tarafından
Ben tekrar bir şeyler daha götürüp hem şimdiki tabağı hemde geçen günlerdeki tabakları alabilen iyiyim diyorum hepsini ister eve geliyorum
0 oy
(122,457 puan) tarafından
ayip olmazda belki komsuda yemek tatli vs yapcaktir hani ondan durduruyodur
(1,513 puan) tarafından
Olabilir de bana lazim
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Mal senin malin değil mi neden ayıp olsun 
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Bazen cocuktan elim ermiyor 3.4 gün geçiyor birşey yapip vereyim diye öyle olabilir ama huyu böyleyse iste mal senin sonuçta. 
0 oy
(370 puan) tarafından
Benimde tatlı tabağım 15 veya 17 gün olacak komşuda  gelmedi hala bide takım yani istesemmi diye bende düşünüyorum 
tarafından
İşte tabıkıde ne olacak. Kırmamıssa verır... Balım ben kımım
(370 puan) tarafından
Seni tanıyaman cırcır olsun :))
tarafından
Olsun beeee kdkdkd ❤❤❤❤❤
(370 puan) tarafından
Kalp emojisii bendende :)) yapamıyom benn emojiler :((
tarafından
Olsun ben aldım sayarım
0 oy
tarafından
Komşum  bır haftadır ıstıyor kalkayımfa vereyım ıyıkı hatırlattın
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Benim karşı komşu istemesem vermiyo ne dolu ne boş vermediği gibi depoya kaldırmıştı tabaklarımı hele birini 3 ay geçti öyle istedim aldım onuda verdiğimi unutmuştum. Artık akıllandım çöpümü bile vermiyorum şu evde o kadar zor zamanım geçti 1 kap yemek uzatmadı. İste gitsin geçen seneden kase kaldı diyorsun bide hiç bekleme valla 
(1,513 puan) tarafından
İstedim aldım canım
(2,262 puan) tarafından
Ay iyi valla aşure kasesi de verdi mi :D onu merak ettim en çok
0 oy
(50,788 puan) tarafından
olmamali misafir gelecek takim lazım ee al
0 oy
(220 puan) tarafından
Ben şahsen gidip isteyemem ama geçen sene alt komşu teyze Bi tabak birey getirmişti ben onu boş göndermiyim diye hemen vermedim sal.k gibi 3 4 gün sonra istemeye gelmişti çok utanmistim bidaha bekletmicem böyle işleri diyip kendime kizmistim hatta:)
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Ben olsam isterim
0 oy
(409 puan) tarafından
Benşm de komşum taşınıyordu tencereyle tavaylaytepsiyle öyle yemek götürdüm taşındı etti 2-3 hafta oldu baktım ses yok istedim ben lazım oluyor ayıp olmazsa getirebilir misin diye o da unutmuşum kusura bakma falan dedi . Bide ben fırın tepsisiyle vermiştim 2 tane var zaten kullanıyorum sürekli öyle erteai gün içine bi paket ufak zeytinlerden koyup getirmişti 
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Daha çok olmamış biraz bekle daha da vermezse istersin. Ben doğum yaptığımda komşum da bir tabak kek getirmişti. Bikac gün sonra istedi. Çok utanmıştım ben de o zaman ama daha kendimi toplayıp bişe yapamamıştım 
(1,513 puan) tarafından
İstedim artık canım aldım eşyalarımı bir tane tabak değil ki senin ki gibi 5 tane tabağım 1 tane büyük tepsim ondaydi bana da lazım oluyor onun birşey yapıp getirmesini beklersem ohooo

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 881 göst.
0 oy
5 cevap 306 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 400 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
30 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu