+1 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Beni linclemeyin ne olur ama çok üzülüyorum 

Ben kuran okumayi namaz kılmayı zikir çekmeyi çok severim.

Ama.bunu düzenli yapamıyorum mesela sabah namazlarını ve yatsıyı kilamiyorum öncelerden hep kilardim her vaktimi kuran hergun okurdum şimdi ne oluyor sa hir türlü okuyamıyorum en son bir hafta önce okudum çok üzülüyorum nasıl düzene koyabilirim herşeyin boş olduğu bu dünyada en önemli sini aksatiyorum hamileyim acaba ondan mi böyleyim 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Derdin din olmasi iyiye alemet. Insaniz hatamiz olabilir.Hamileymissin. Bebegini gozunun onune getirerek dah duzenli yapabilrsin her seyi. Sen onu ne eziyetle karninda taşıyorsun dunyaya getireceksin. Binbir zorlukla anne oluyorsun.  Evladin senin bir sözünü dinleyip ikisini dinlemese ya da haklısın anne deyip dediğini gene yapmasa . Aranızda anne evlat saygısı iletisimi tam olmasa ne kadar üzülürsün degil mi ? Oysaki evladini sen yaratmadin onu hesapsiz riziklandirmiyorsun . Buna ragmen ondan dunya ahiret beklentin çok büyük . Sana guzel bir evlat olmasini istiyorsun herkes gibi . Mevlamiz bizi annemizin karnında 7 kat altında karanlik bir ortamda bizim.haberimiz yokken bizi riziklandirdi . Canimizin istedigini annemiz yedi babamiz aldi . Sadece anne karnindaki.olusumumuzu bile baz alırsak.  Mevlamizin emirlerine tam uymamamiz onunla aramızdaki bagi zedeler .

Acizane tavsiyem bunlar . Bebeginle konusup annecim sabah namazina alarm kuruyorum insallah beraber kilacaz dediginde o da sevinecek icinden .. ne mutlu ki senin gibi namazini dert edinen annenin evladi . Hayirla kavusun yavrunuzla
tarafından
Ay eridim yorumunuza Allah razı olsun bacım
tarafından
Senden dee :))
-Reklam-
0 oy
(19,923 puan) tarafından
Hergun düzenli bende okuyamıyorum canm ama sabah namazına kalkabilmen için Kevser süresini 3 defa oku kalkarsın kilarsjn 
tarafından
Tamma canım hemen yapacağım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Çocuklarımı kuranla namazla büyütmek istiyorum 

Ogluma seccade aldım daha 20 ayindayken hemen alışsın diye ama utanıyorum ben daha düzene koyamadim ki çocuğum düzenli kılsın okusun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 313 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,709 soru

24,634,769 cevap

365,365 kullanıcı

...